Με πανό υποδέχθηκαν τον Κικίλια και στο νοσοκομείο Χανίων

Με πανό υποδέχθηκαν τον Κικίλια και στο νοσοκομείο Χανίων

Ο Υπουργός Υγείας, μετείχε σε επίσκεψη στο νοσοκομείο Χανίων

Κεκλεισμένων των θυρών σύσκεψη στο Νοσοκομείο Χανίων, παρουσία του Υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια. Στον κ. Κικίλια έγινε εκτενής παρουσίαση της υφιστάμενης κατάστασης του ιδρύματος και των προοπτικών ανάπτυξής του.

Παρόντες στη σύσκεψη ήταν ο Υφυπουργός Παιδείας, Βασίλης Διγαλάκης, οι βουλευτές Χανίων της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη και Μανούσος Βολουδάκης, η Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, Λένα Μπορμπουδάκη και ο Υποδιοικητής, Δημήτρης Αγαπίου, υπηρεσιακοί παράγοντες, καθώς και στελέχη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείου Χανίων.

1

Ο κ. Κικίλιας έγινε δεκτός στην είσοδο του Νοσοκομείου από συμβασιούχους και είχε για λίγα λεπτά συνομιλία μαζί τους, δηλώνοντας ότι κατανοεί τα προβλήματα και πως προωθείται κάποια λύση από το Υπουργείο Υγείας, σε συνεργασία με τα συναρμόδια Υπουργεία.

Με τους συμβασιούχους συνομίλησε αρκετά λεπτά και η κα Μπακογιάννη, η οποία δήλωσε γνώστης της κατάστασης, ακούγοντας τους προβληματισμούς τους.

1

Από πλευράς του, ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων, Βαρδής Γεωργιακάκης, στάθηκε στις δηλώσεις του στο ζήτημα της υποστελέχωσης του Νοσοκομείου Χανίων, του οποίου όμως το προσωπικό ανταποκρίνεται με περίσσιο ζήλο και φιλότιμο στις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες που υπάρχουν.

Πηγή: parakritika.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ