Με το Σύλλογο Τριτέκνων Ηρακλείου ο Λάμπρος Βαμβακάς

Newsroom
Newsroom

Ο πρόεδρος του συλλόγου Μανώλης Αχλαδιανάκης και τα μέλη της διοίκησης παρουσίασαν  στον υποψήφιο βουλευτή τις θέσεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τρίτεκνοι

Τη στήριξη του στις τρίτεκνες οικογένειες, εξέφρασε κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με τη διοίκηση του Συλλόγου Τριτέκνων νομού Ηρακλείου, ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Λάμπρος Βαμβακάς.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο πρόεδρος του συλλόγου Μανώλης Αχλαδιανάκης και τα μέλη της διοίκησης παρουσίασαν  στον υποψήφιο βουλευτή τις θέσεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τρίτεκνοι  παραδίδοντας του και ανάλογο υπόμνημα με συγκεκριμένες προτάσεις για το δημογραφικό πρόβλημα, και ζήτησαν την στήριξη του για την προώθηση των αιτημάτων τους.

Από την πλευρά του ο κ.Βαμβακάς αφού τους ευχαρίστησε για τη φιλοξενία και την ενημέρωση του συνεχάρη  το έργο και τις δράσεις του Συλλόγου και τόνισε ότι το δημογραφικό είναι το μεγαλύτερο εθνικό θέμα και  το ΠΑΣΟΚ –Κίνημα Αλλαγής έχει  συμπεριλάβει στο πρόγραμμα του μέτρα για την στήριξη των τριτέκνων  καθώς αποτελούν τη βάση για τη βελτίωση των δημογραφικών στοιχείων της χώρας μας και αποτελούν σημαντικό πυλώνα στήριξης για την ελληνική οικονομία.  

Xαρακτηριστικά ο κ. Βαμβακάς ανέφερε: «Είναι  χρέος μας να στηρίξουμε τους τρίτεκνους και τις πολύτεκνες οικογένειες καθώς έχουν αυξηθεί οι ανισότητες και το κόστος ζωής.

Αυτό πρέπει να γίνει με φορολογικά κίνητρα αλλά και με ένα πρόγραμμα κοινωνικών κατοικιών στα πρότυπα άλλων ευρωπαϊκών χωρών ενώ  θεωρούμε ότι είναι πολύ ουσιαστικό να στηρίξουμε και να καθιερώσουμε τον Εθνικό Αποταμιευτικό Λογαριασμό για κάθε παιδί. 

Συμφωνούμε με την πολιτική οι τρίτεκνοι να αποκτούν τα δικαιώματα των πολύτεκνων χωρίς να θίγονται όσοι έχουν ήδη την πολυτεκνική ιδιότητα».  

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ