Μεγάλη έλλειψη αίματος στο ΠΑΓΝΗ!

Newsroom
Newsroom

Έκκληση από την διευθύντρια του Τμήματος Αιμοδοσίας του ΠΑΓΝΗ Ευαγγελίας Λυδάκη

Το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου έχει φτάσει τα όρια του σε ότι αφορά την έλλειψη αίματος και η διευθύντρια του Τμήματος Αιμοδοσίας του ΠΑΓΝΗ Ευαγγελίας Λυδάκη ζητά από τους εθελοντές αιμοδότες να προσέλθουν στο νοσοκομείο και να  προσφέρουν μια φιάλη αίματος για να μπορέσει το νοσοκομείο να ανταπεξέλθει στη δύσκολη συγκυρία !

Κάθε καλοκαίρι η κατάσταση στα νοσοκομεία και δη στο ΠΑΓΝΗ είναι δύσκολη λόγω του αυξημένου τουριστικού ρεύματος, των πολλών περιστατικών που αντιμετωπίζει το ΠΑΓΝΗ και των επειγόντων  καταστάσεων. Έτσι και φέτος η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, όπως εξηγεί η κ. Λυδάκη το ΠΑΓΝΗ έχει βρεθεί κάτω από τα αποθέματα του και ζητά από τους εθελοντές αιμοδότες να προσέλθουν στο νοσοκομείο και να ενισχύσουν τα αδύναμα αποθεματικά αίματος.

Μάλιστα για αυτό το λίγο εκτός από το ίδιο το νοσοκομείο που θα  περιμένει τους εθελοντές αιμοδότες αύριο,πρωί και απόγευμα, εκτάκτως θα λειτουργήσει η κινητή μονάδα του νοσοκομείου το ερχόμενο Σάββατο και την Τρίτη στην Πλατεία Ελευθερίας.

 

φωτογραφία αρχείου

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ