Μεγάλη εθελοντική δράση στη Γρα Λυγιά

Μεγάλη εθελοντική δράση στη Γρα Λυγιά

Περισσότεροι από 55 εθελοντές καθάρισαν την ακτή

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη η μεγαλύτερη δράση για το καλοκαίρι του 2021 στην Γρα-λυγιά. Σύμφωνα με τους διοργανωτές:

"Την Κυριακή 13 του μήνα συγκεντρώθηκαν πάνω από 55 εθελοντές για να καθαρίσουμε όλη την ακτή από άκρη ως άκρη.

Γρα Λυγιά

Συγκεντρώθηκαν πάνω από 90 σακούλες σκουπίδια καθώς και φερτά υλικά όπως νάιλον, σωλήνες και κλούβες. Σε μόλις δυόμισι ώρες μαζί με όλους τους εθελοντές του πολιτιστικού συλλόγου Γρα-Λυγιάς είχαμε καθαρίσει όλη την ακτή και επίσης την τοποθέτηση των ομπρελών, διαδρόμων και των κάδων παραλίας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εθελοντές καθώς και στις επιχειρήσεις που υποστήριξαν αυτή την δράση.

Γρα Λυγιά

Αξιοσημείωτο βέβαια ήταν το γεγονός ότι όλοι οι συμμετέχοντες είχαν κάνει self test και τηρούσαν τις αποστάσεις ασφαλείας κατά του covid 19.

Γρα Λυγιά

Η δουλειά μας ασφαλώς δεν τελειώνει εδώ καθώς μένει ακόμα να διευθετήσουμε τις εργασίες που απαιτούνται όσον αφορά την οργάνωση της ακτής για την βράβευση της με Γαλάζια Σημαία το επόμενο καλοκαίρι.

Γρα Λυγιά

Το πιο σημαντικό πράγμα ήταν το ότι, όχι μόνο καθαρίστηκε η ακτή αλλά το ότι όλοι οι εθελοντές πέρασαν υπέροχα παίζοντας βόλεϊ, πίνοντας αναψυκτικά και τρώγοντας τα κεράσματα του πολιτιστικού συλλόγου. Επίσης προς το τέλος της δράσης παρεβρέθηκε η Αντιδήμαρχος καθαριότητας και περιβάλλοντος κα. Ρουμελιωτάκη όπου συζητήθηκαν προοπτικές για την παραλία της Γρα Λυγιάς. Υπενθυμίζουμε ότι όποιος θέλει να βοηθήσει με οποιοδήποτε τρόπο,  μπορεί να μας βρει στα social media της ομάδας ή στο τηλ.698 803 2587".

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Λασίθι

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ