Μεγάλη φωτιά σε αποθήκη

Μεγάλη φωτιά σε αποθήκη

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε αποθήκη μεταφορικής στην περιοχή της Πελεκαπίνας

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε αποθήκη μεταφορικής στην περιοχή της Πελεκαπίνας στο Βαμβακόπουλο, όπου έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Μεγάλη επίσης ήταν η κινητοποίηση και της ΕΛ.ΑΣ. ώστε να αποκλειστούν οι γύρω δρόμοι για τη διευκόλυνση των οχημάτων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, καθώς η φωτιά πήρε διαστάσεις, λόγω των εύφλεκτων υλικών.

Πληροφορίες κάνουν λόγο για έκρηξη που προηγήθηκε της φωτιάς, χωρίς όμως να έχει διευκρινιστεί η ακριβής αιτία πρόκλησης της πυρκαγιάς.

Εργαζόμενοι στην αποθήκη προσπάθησαν να απομακρύνουν κάποια από τα υλικά και τις παλέτες, ωστόσο, η αποθήκη καταστράφηκε ολοσχερώς, όπως σχεδόν και όλα τα εμπορεύματα που ήταν μέσα.

Τιτάνιος ο αγώνας των πυροσβεστικών δυνάμεων για τον περιορισμό της πυρκαγιάς, καθώς σε πολύ μικρή απόσταση είναι οι άλλες εγκαταστάσεις της μεταφορικής, αλλά και σπίτια.

Σύμφωνα με τον Διοικητή της Π.Υ. Χανίων, Γιώργο Μαρκουλάκη, στην κατάσβεση της πυρκαγιάς συνέδραμαν δυνάμεις από όλο το νομό, από το Ρέθυμνο και τον Ναύσταθμο Κρήτης, συνολικά 13 οχήματα και 39 άνδρες.

Η πυρκαγιά τελικά τέθηκε υπό έλεγχο μέσα σε κάτι παραπάνω από μία ώρα μετά το ξεκίνημά της λίγο πριν τις 2 μ.μ.

1

 

1

 

fotia

Πηγή: parakritika.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ