«Μέρα Αγάπης και Αλληλεγγύης» από τον Δικηγορικό Σύλλογο Λασιθίου

Newsroom
Newsroom

Συγκέντρωσαν είδη ένδυσης και υπόδησης, βρεφικά είδη και παιχνίδια

Οι Αντιδήμαρχοι του δήμου Αγίου Νικολάου κκ Θωμάς Χαριτάκης, Αντιδήμαρχος κοινωνικών, οικονομικών και διοικητικών υπηρεσιών και Γιώργος Βάρδας, Αντιδήμαρχος για θέματα καθαριότητας επισκέφθηκαν χθες, Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022, το Δικαστικό Μέγαρο Λασιθίου, προκειμένου να παραλάβουν όσα από τα είδη ένδυσης και υπόδησης, βρεφικά είδη και παιχνίδια συγκεντρώθηκαν κατά την προηγούμενη περίοδο στο πλαίσιο της δράσης για τη «Μέρα Αγάπης και Αλληλεγγύης», μιας πρωτοβουλίας των Δικαστικών Λειτουργών, των Δικαστικών Υπαλλήλων και του Δικηγορικού Συλλόγου Λασιθίου.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα ζεστό κλίμα, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, παρουσία δικαστών, εργαζομένων, δικηγόρων και της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίου Νικολάου, Δέσποινας Καρνιαδάκη.

"Άπαντες αναφέρθηκαν στη σπουδαιότητα της φιλανθρωπίας, ειδικά στις ημέρες μας που με αφορμή τη «Μέρα Αγάπης και Αλληλεγγύης» ένωσε το νομικό κόσμο της περιοχής μας, προκειμένου να στηριχθούν εμπράκτως συμπολίτες μας που το χρειάζονται, ειδικά την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων. Θερμές και ειλικρινείς οι ευχαριστίες των Αντιδημάρχων Αγίου Νικολάου για τη στήριξη και τη βοήθεια", αναφέρουν οι διοργανωτές.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Λασίθι

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ