Μεσίστια η ελληνική σημαία στο Δημαρχείο Γόρτυνας

Μεσίστια η ελληνική σημαία στο Δημαρχείο Γόρτυνας

Για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά

Ο Δήμος Γόρτυνας συμμετέχει στο εθνικό πένθος για την απώλεια της Προέδρου του ΚΙΝΑΛ, Φώφης Γεννηματά, που "έφυγε" μετά από γενναία και πολυετή μάχη με τον καρκίνο.

Ο Δήμαρχος Γόρτυνας, Λευτέρης Κοκολάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: "Με βαθύτατη θλίψη και συγκίνηση, αποχαιρετούμε την Φώφη Γεννηματά. Μια γενναία γυναίκα, μητέρα και πολιτικό, που διακρίθηκε σε όλη την ζωή και την πολιτική πορεία της για το ήθος, την εντιμότητα, τις καθαρές θέσεις, την διάθεση για προσφορά και την αξιοπρέπειά της. Με την δύναμη ψυχής που έδειξε, έδωσε θάρρος και ελπίδα σε όλους τους συνανθρώπους μας, που δίνουν την δική τους μάχη, αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα υγείας. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της".

Το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου:

Η Φώφη Γεννηματά υπήρξε μια γενναία γυναίκα, μητέρα και πολιτικός, που πορεύτηκε με ήθος και αξιοπρέπεια σε όλη την ζωή και την πολιτική σταδιοδρομία της. Υπηρέτησε με πάθος και συνέπεια τις δημοκρατικές αξίες, έδωσε μάχες για τις ιδέες της, κέρδισε τον σεβασμό και την εκτίμηση φίλων και αντιπάλων, άφησε το αποτύπωμά της στην πολιτική ζωή του τόπου μας, αλλά και, ευρύτερα, στην ελληνική κοινωνία. 

Το Δημοτικό Συμβούλιο Γόρτυνας εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους οικείους της

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ