Μετά τη ΝΔ ... και το ΚΙΝ.ΑΛ. στη δημοτική αξιολόγηση
Με έγγραφο προς στελέχη του Κινήματος Αλλαγής στο Ηράκλειο, ο γραμματέας της οργάνωσης, ανακοινώνει ότι μέσα στην εβδομάδα πρόκειται να ξεκινήσει η δημοτική αξιολόγηση των υποψηφίων δημάρχων του Ηρακλείου
Πριν κατακάτσει ο "κουρνιαχτός" από τα όσα έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα στη ΝΔ με την αρνητική πολιτική αξιολόγηση από τη ΝΟΔΕ Ηρακλείου, του δημάρχου Βασίλη Λαμπρινού και το μπαράζ ανακοινώσεων που προκάλεσε η αξιολόγηση αυτή, νέος κομματικός γύρος ξεκινάει στα δημοτικά πράγματα του Ηρακλείου - αυτή τη φορά από το ΚΙΝ.ΑΛ.
Με έγγραφο που έστειλε σε στελέχη του Κινήματος Αλλαγής στο Ηράκλειο, ο γραμματέας της οργάνωσης, Αντώνης Ζαχαριουδάκης, ανακοινώνει ότι μέσα στην εβδομάδα πρόκειται να ξεκινήσει η δημοτική αξιολόγηση των υποψηφίων δημάρχων του Ηρακλείου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Άγνωστο πάντως είναι αν θα προχωρήσουν αρχικά σε μια αξιολόγηση της παράταξης του Γιάννη Κουράκη και αν πάνω σε αυτή τη βάση αξιολόγησης θα κριθεί το αν θα είναι εκ νέου υποψήφιος ή όχι ο πρώην δήμαρχος Ηρακλείου ή κάποιο άλλο στέλεχος της παράταξης.
Επίσης άγνωστο είναι ακόμη, το πόσοι εκ των Γ.Κουράκη, Γ.Σισσαμάκη, Ευρ.Κουκιαδάκη, Φρ. Παρασύρη, Μ.Αλιφιεράκης των οποίων τα ονόματα ακούγονται, θα προσέλθουν στην αξιολόγηση, νομιμοποιώντας την σαν διαδικασία.
- Ένα ολόκληρο σαλόνι ... από κουτάκια μπύρας!
- Διέσωσαν τραυματισμένο όρνιο
- ΚΝΕ: Άθλιες οι συνθήκες ζωής και δουλειάς χιλιάδων νέων