Μια επίσκεψη που τα παιδιά ... δε θα ξεχάσουν!

Μια επίσκεψη που τα παιδιά ... δε θα ξεχάσουν!
Newsroom
Newsroom

Ο κ.ΚΟΚ επισκέφθηκε, σήμερα, το 2ο Νηπιαγωγείο Αρχανών

Θα θυμούνται για καιρό αυτή την επίσκεψη, τα παιδιά του 2ου Νηπιαγωγείου Αρχανών. Οι λιλιπούτειοι μαθητές και μαθήτριες υποδέχτηκαν, σήμερα, στο σχολείο τους τον ... κύριο ΚΟΚ, ο οποίος δίδαξε κυκλοφοριακή άγωγη, μέσα από την ... αγαπημένη ασχολία των παιδιών - το παιχνίδι!

Συνεχίζοντας τις επισκέψεις στα σχολεία όλων των βαθμίδων του νομού Ηρακλείου, τα οχήματα της Τροχαίας κατέφθασαν το πρωί στο 2ο Νηπιαγωγείο Αρχανών, μαζί με τα παιχνίδια του κ.ΚΟΚ στο Survivor.

αρχάνες

αρχάνες
 
Από την Τροχαία, στο σχολείο βρέθηκαν η Ανθυπαστυνόμος Χαρά Βιδάκη, ο Αρχιφύλακας Χαράλαμπος Δασκαλάκης, η Υπαρχιφύλακας Μαρία Μπετεινάκη, ο Υπαρχιφύλακας Κώστας Παπαγιαννόπουλος και η Π.Υ Ειρήνη Στεφανάκη, δίνοντας όλοι τον καλύτερο εαυτό τους στη διαρκή προσπάθεια να τεθούν γερές βάσεις στην κυκλοφοριακή αγωγή των μελλοντικών οδηγών. Και πράγματι, τα παιδιά έπαιξαν, γέλασαν και χάρηκαν, ενώ λίγο πριν το "αντίο", η Τροχαία δώρισε στη Δανειστική Βιβλιοθήκη του Νηπιαγωγείου Αρχανών δύο βιβλία της συγγραφέως Ελένης Δοριάκη με τίτλο "Ο Κύριος Κοκοδούλης μαθαίνει κυκλοφοριακή αγωγή", και όλα τα παιδιά έλαβαν από τους Τροχονόμους αναμνηστικά μετάλλια.

αρχάνες

αρχάνες

Τις ευχαριστίες της εξέφρασε, με ανάρτησή της η διευθύντρια του σχολείου Σοφία Αλεξάκη.

Σοφία Αλεξάκη

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ