Μια ξεχωριστή βραδιά από το Σωματείο "Καλλιπάτειρα"

Newsroom
Newsroom

Το Σωματείο απαρτίζεται από αξιόλογες δυναμικές γυναίκες της πόλης μας που έχουν με τις δράσεις τους προσφέρει πλούσιο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο

Μια ξεχωριστή βραδια με πλήθος γυναικών πραγματοποίησε το Πανελλήνιο Αθλητικό σωματείο γυναικών Καλλιπατειρα με θέμα <<Πρόληψη και καρκίνος του μαστού >> με ομιλήτριες την ογκολόγο παθολόγο Γεωργια Μηλακη και την ιατρό ακτινολόγο Ειρηνη Σταμουλη στο Rotonda private hall .

Το Σωματείο απαρτίζεται από αξιόλογες δυναμικές γυναίκες της πόλης μας που έχουν με τις δράσεις τους προσφέρει πλούσιο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο .

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς έγινε από την Συντονιστρια του Σωματείου κ.Μαρια Αντωνακακη και τα μέλη της Διοικούσας επιτροπής κ Χατζακη Τονια κ την κ. Ριρικα Δεικτακη εισδοχή νέων μελών ενώ ακολούθησε δείπνο κ μοιράστηκαν συμβολικά δωρα σε όλες τις παρευρισκόμενες .

καλλιπάτειρα

Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογραφος Ελενα Κουντουρακη ενώ Χαιρετισμό έκανε η συντονίστρια του παραρτήματος κ. Μαρια Αντωνακακη ενώ για το θέμα μίλησαν οι ιατροί Γεωργία Μηλακη κ Ειρηνη Σταμουλη . 

καλλιπάτειρα

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ