Μιχ. Κοκολάκης: Η δημοτική αρχή συνεχίζει με το ίδιο επιτυχημένο σχήμα

Μιχ. Κοκολάκης: Η δημοτική αρχή συνεχίζει με το ίδιο επιτυχημένο σχήμα

Πώς σχολιάζει την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για την έκπτωσή του από το αξίωμα του Δημάρχου και τι λέει για την επόμενη ημέρα στον Δήμο Γόρτυνας

Με μια γραπτή δήλωση σχολιάζει ο Μιχάλης Κοκολάκης την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, με την οποία επικυρώνεται η έκπτωσή του από το αξίωμα του Δημάρχου Γόρτυνας. 

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: "στις δημοκρατίες, οι ηγέτες εκλέγονται από τον λαό και λογοδοτούν στον λαό" και υπογραμμίζει ότι η δημοτική αρχή "θα συνεχίσει την πορεία της, με το ίδιο επιτυχημένο σχήμα".
Τονίζει δε πως ο ίδιος θα είναι "παρών και τώρα, αλλά και στις επόμενες εκλογές, όποτε και αν διεξαχθούν".

Αναλυτικά η δήλωση του Μιχάλη Κοκολάκη: 

Η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ), αν και είναι σεβαστή, βρίσκεται, σε πλήρη δυσαρμονία όχι μόνο με το αποτέλεσμα των πρόσφατων δημοτικών εκλογών, αλλά και με την βούληση της κοινωνίας της Γόρτυνας, όπως αυτή εκφράζεται σε καθημερινή βάση.  

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τους πολίτες της Γόρτυνας, που όλο αυτό το διάστημα, στέκονται δίπλα μου και στηρίζουν κάθε προσπάθειά μου. Θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι αφουγκράζομαι τα μηνύματά τους και έχω συνειδητοποιήσει πλήρως ότι η πραγματική μου δικαίωση είναι η αγάπη και η εμπιστοσύνη που μου δείχνουν.   

Πεποίθησή μου είναι ότι, στις δημοκρατίες, οι ηγέτες εκλέγονται από τον λαό και λογοδοτούν στον λαό. Οι πολίτες αξίζουν αυτό που επέλεξαν. 

Οι κύριοι που, μαζί με τα δεκανίκια τους, γυρίζουν, μήνες τώρα, από καφενείο σε καφενείο διακινώντας σενάρια εκλογών, επικαλούμενοι το συμφέρον του δήμου και των δημοτών, δεν έχουν παρά να τις ζητήσουν. Αλλιώς, ας σιωπήσουν και ας αποδεχθούν ότι η δημοτική αρχή θα συνεχίσει την πορεία της, με το ίδιο επιτυχημένο σχήμα.

Έχοντας, πλέον, κλείσει οριστικά όλες τις υποτιθέμενες εκκρεμότητες, πίσω από τις οποίες έκρυψε την πολιτική ανικανότητα, τις εμμονές και την εκδικητική του διάθεση ο κύριος Σχοιναράκης, δηλώνω ότι θα συνεχίσω να είμαι στην πρώτη γραμμή, εγγυητής της ενότητας της παράταξής μου και της κοινωνίας μας. Δηλώνω ότι θα συνεχίσω, με μεγαλύτερη δύναμη, να είμαι παρών και τώρα, αλλά και στις επόμενες εκλογές, όποτε και αν διεξαχθούν. 

Οι ελπίδες και τα όνειρα της κοινωνίας μας, το κοινό μας όραμα, ο αγώνας που δίνουμε όλοι μαζί για να κάνουμε την Γόρτυνα μεγάλη ξανά, δεν θα σβήσουν με καμία δικαστική απόφαση. Η ιστορία δεν ξαναγράφεται. Όσο και αν κάποιοι θέλουν να μας κρατήσουν στο σκοτάδι, η Γόρτυνα θα αλλάξει.

Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς, 

Κοκολάκης Μιχάλης 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ