Mint: Ασυναγώνιστες υπηρεσίες για τους ιδιοκτήτες bnb!

Αυτό που κάνει την εταιρία ξεχωριστή είναι ότι βελτιστοποιεί κάθε στάδιο της διαδικασίας, με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης να κερδίζει σε έσοδα, ασφάλεια, χρόνο, και γραφειοκρατία.

Τι κερδίζει ένας ιδιοκτήτης αν αναθέσει την διαχείριση του ακινήτου του σε μια εταιρία με σκοπό τη βραχυχρόνια μίσθωση; Η απάντηση είναι πολύ περισσότερα από αυτά που φαντάζεται, αν αυτή η εταιρία είναι η Mint. Η Mint διαχειρίζεται με επιτυχία και αποκλειστικότητα  πάνω από 300 ακίνητα σε όλη την Ελλάδα, με 14.000 επισκέπτες σε ετήσια βάση, ισχυρή παρουσία σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Πιερία, Πάρο και επέκταση τώρα στην Κρήτη.

Αυτό που κάνει την εταιρία ξεχωριστή είναι ότι βελτιστοποιεί κάθε στάδιο της διαδικασίας, με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης να κερδίζει σε έσοδα, ασφάλεια, χρόνο, και γραφειοκρατία. Από την αναζήτηση και προετοιμασία μέχρι την είσπραξη, η Mint προσφέρει ένα ασυναγώνιστο πακέτο με επαγγελματισμό, συνέπεια και ταχύτητα.

Σε πρώτη φάση, η Mint προετοιμάζει και αξιολογεί το ακίνητο, δίνει εκτίμηση απόδοσης εσόδων και προτείνει λύσεις για τη μεγιστοποίηση του κέρδους. Αναλαμβάνει τις απαραίτητες επισκευές, το ενιαίο ύφος στην επίπλωση και την διακόσμηση, ώστε να το κάνει ελκυστικό. Κανονίζει επαγγελματική φωτογράφηση, περιγράφει με σαφήνεια και ειλικρίνεια τον χώρο, παρέχοντας στον επισκέπτη όλα όσα πρέπει να γνωρίζει για την περιοχή, τις παροχές, κλπ.

Σε δεύτερη φάση, δημιουργεί την καταχώρηση, αναδεικνύοντας οπτικά το ακίνητο, με σωστές πληροφορίες και την κατάλληλη τιμολόγηση με ειδικό λογισμικό, γλιτώνοντας τον ιδιοκτήτη από την έρευνα αγοράς. Προωθεί το ακίνητο σε περισσότερες πλατφόρμες μίσθωσης (Airbnb / Booking / Expedia κλπ), φροντίζει να μην υπάρχουν διπλοκρατήσεις και διαφορές στην τιμολόγηση με τον κατάλληλο channel manager που προσαρμόζει αυτόματα την τιμή σε κάθε πλατφόρμα.

Στην τρίτη φάση των κρατήσεων, η εταιρία φροντίζει να επικοινωνεί άμεσα και κατανοητά με τον επισκέπτη, φροντίζει για την καθαριότητα και τον ιματισμό του ακινήτου, για όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας από την covid19 και να έχει σε ετοιμότητα συνεργείο για τυχόν τεχνικές βλάβες. Διαδικασίες δηλαδή και ενέργειες σε 24ωρη βάση που εκτελούνται από στελεχωμένο τμήμα Operations της εταιρίας, επαγγελματικό συνεργείο καθαρισμού BNBCLEAN που εγγυώνται και την απολύμανση για όλα τα ακίνητα.

Φυσικά, όλη αυτή η διαδικασία απαιτεί νομική και λογιστική παρακολούθηση, που περιλαμβάνει την παρακολούθηση των νομικών εξελίξεων γύρω από την βραχυχρόνια μίσθωση, την καταχώρηση του ακινήτου στο μητρώο της ΑΑΔΕ, λογιστικές υπηρεσίες, δηλώσεις, φορο-ελαφρύνσεις κλπ.

Τέλος, ούτε οι εταιρικοί πελάτες θα μείνουν παραπονεμένοι, αφού η Mint προσφέρει στα στελέχη εταιρειών σύγχρονα και λειτουργικά ακίνητα για το επαγγελματικό τους ταξίδι, αναλαμβάνει και διαχειρίζεται όλη τη διαδικασία και βρίσκεται πάντα έτοιμη μέσω τηλεφώνου, email  για κάθε πληροφορία ή πρόβλημα που μπορεί να προκύψει.

Αν συνυπολογίσουμε το κόστος των υπηρεσιών και εργαλείων, την αύξηση της πληρότητας από τα πολλά παράλληλα κανάλια (ΟΤΑs) διαφήμισης και προβολής των ακινήτων αλλά και πολλούς εταιρικούς πελάτες, το κόστος του προσωπικού χρόνου του ιδιοκτήτη, η Mint προσδίδει αξία στο ακίνητο, παραπάνω από την αμοιβή της. Το ασυναγώνιστο πακέτο υπηρεσιών εγγυάται ξεγνοιασιά και όφελος για τον ιδιοκτήτη, απαλλάσσοντάς τον από πλήθος γραφειοκρατικών και λειτουργικών εξόδων, αλλά κυρίως, την ταλαιπωρία, την ανασφάλεια και το άγχος της διαχείρισης.

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ