Το μήνυμα του Δημάρχου Βιάννου για την Εργατική Πρωτομαγιά

Newsroom
Newsroom

"Είναι μια ημέρα - σύμβολο για τους εργαζόμενους και όλους τους ανθρώπους γενικότερα, θυμίζοντας μας πως οι αγώνες για την κατάκτηση των στόχων που τίθενται πρέπει να είναι συνεχής και αδιάκοπος" τονίζει στο μήνυμα του ο Παύλος Μπαριτάκης

Με αφορμή την Εργατική Πρωτομαγιά, ο δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης, σε μήνυμά του αναφέρει:

«Φέτος συμπληρώνονται 138 χρόνια από την εξέγερση των εργατών στο Σικάγο το 1886 και το μήνυμα της Εργατικής Πρωτομαγιάς παραμένει πιο επίκαιρο από ποτέ.

Είναι μια ημέρα - σύμβολο για τους εργαζόμενους και όλους τους ανθρώπους γενικότερα, θυμίζοντας μας πως οι αγώνες για την κατάκτηση των στόχων που τίθενται πρέπει να είναι συνεχής και αδιάκοπος.

Είναι μια ημέρα που υπενθυμίζει και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, την ευθύνη που έχει απέναντι στους συμπολίτες μας, για τη στήριξη τους, τη διαμόρφωση πολιτικών και τη λήψη αποφάσεων για τη δημιουργία των συνθηκών που θα συμβάλλουν στην αναβάθμιση της καθημερινότητας του κοινωνικού συνόλου.

Μέσα σε ένα κοινωνικό και εργασιακό περιβάλλον που διαρκώς μεταβάλλεται, ένα περιβάλλον με πολλές προκλήσεις, συνεχίζουμε όλοι μαζί, με στόχο τη δημιουργία ενός μέλλοντος καλύτερου για όλους και ειδικά για τις επόμενες γενιές.

Καλή Πρωτομαγιά»

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ