Μήνυση και κράτηση για την αντιδραστική βρεφονηπιοκόμο

Μήνυση και κράτηση για την αντιδραστική βρεφονηπιοκόμο

Στον Εισαγγελέα σήμερα η εργαζόμενη που αρνήθηκε ξανά να φορέσει μάσκα

Συνέχεια στο ... σήριαλ με την βρεφονηπιοκόμου, στον Πύργο του δήμου Αρχανών-Αστερουσίων που αρνείται να εφαρμόσει όσα ορίζει ο νόμος αναφορικά με τα μέτρα υγειονομικού συναγερμού που ισχύουν και για τη δομή όπου εργάζεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 53χρονη γυναίκα  -που όπως έχει γράψει το Cretalive, έχει ανάρμοστης συμπεριφοράς εδώ και καιρό, με τα περιστατικά να είναι αλλεπάλληλα- συνελήφθη και κρατείται μετά από μήνυση του Δήμαρχου, Μανώλη Κοκοσάλη.

Η μήνυση που κατατέθηκε αφορά την διατάραξη υπηρεσίας καθώς η εργαζόμενη αρνήθηκε για ακόμα μια φορά να φορέσει μάσκα στο εσωτερικό της σχολικής μονάδας.

Αξίζει να αναφέρουμε ωστόσο, ότι η γυναίκα που επικαλείται προβλήματα υγείας, φορούσε προστατευτική ασπίδα, ωστόσο της βεβαιώθηκε και πρόστιμο 300 ευρώ.

Σήμερα μάλιστα αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Να σημειωθεί ότι "επεισόδιο" με την βρεφονηπιοκόμο είχε σημειωθεί και στις αρχές του μήνα, οπότε και μήνυσε τη διευθύντρια του παιδικού σταθμού καθώς της απαγορεύτηκε η είσοδος στη δομή έως ότου συμμορφωθεί με όσα το νομικό πλαίσιο ορίζει, για την περίοδο της πανδημίας.

 

 

 

Δείτε επίσης:

Άνω - κάτω ένα χωριό, από αρνήτρια βρεφονηπιοκόμο!

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ