Μήνυση κατά παντός υπευθύνου και οικονομικά στοιχεία, κατέθεσε στον Εισαγγελέα ο Ιερομόναχος
Η μηνυτήρια αναφορά συνοδεύεται με στοιχεία τα οποία γνωρίζει ο ιερομόναχος, ενώ ο όγκος τους είναι αρκετά μεγάλος και αφορά στα όσα διαδραματίζονταν στην Μονή.
Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου, κατέθεσε στον Εισαγγελέα εφετών Χανίων, ο ιερομόναχος της Ι.Μ. Αγίας Τριάδας Τζαγκαρόλων Ακρωτηρίου, στον οποίο είχε απαγορευθεί την προηγούμενη εβδομάδα η είσοδος στο κελί του.
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν οι συνήγοροι του 29χρονου μοναχού, Κωνσταντίνος Μαραγκουδάκης και Κωνσταντίνος Σφυριδάκης, η μηνυτήρια αναφορά συνοδεύεται με τα στοιχεία τα οποία γνωρίζει ο ιερομόναχος, ενώ ο όγκος τους είναι αρκετά μεγάλος και αφορά στα όσα διαδραματίζονταν στην Μονή.
Παράλληλα επισημάνθηκε πως την προηγούμενη Παρασκευή κατατέθηκε επίσης μήνυση γιατί του είχε απαγορευθεί η πρόσβαση στην Μονή, ενώ την επομένη διαπιστώθηκε πως είχε γίνει έρευνα στο κελί του από την Αστυνομία, παρουσία δικαστικού, με τον χώρο να είναι ανοιχτός και αναστατωμένος και αρκετά έγγραφα να απουσιάζουν.
Επίσης τονίσθηκε πως η μήνυση περιλαμβάνει μόνο δύο από τα 14 θέματα τα οποία θα θιγούν, ενώ οι συνήγοροι του Ιερομόναχου επιφυλάχτηκαν για την άσκηση και νέας μήνυσης.
Είπαν μάλιστα πως υπάρχουν πολλές παραβάσεις οικονομικού χαρακτήρα.
zarpanews.gr
- Συμμετοχή του δημάρχου Βιάννου στην επιτροπή ορεινών δήμων της ΚΕΔΕ
- Ο επικεφαλής του Εμπορικού Τμήματος της Πρεσβείας της Αυστρίας στο Επιμελητήριο Ηρακλείου
- Συμμετοχή της Περιφέρειας Κρήτης στην 32η Διεθνή Τουριστική Έκθεση Θεσσαλονίκης «Philoxenia 2016»