Μηνυτήρια αναφορά της 7ης ΥΠΕ για την επίθεση στο γιατρό

Newsroom
Newsroom

Η μηνυτήρια αναφορά υποβλήθηκε στην εισαγγελία Ηρακλείου

Μπορεί ο ίδιος ο γιατρός να μην υπέβαλε μήνυση για το περιστατικό που σημειώθηκε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του όταν τον απώθησε  συνοδός νεαρού ασθενούς με σοβαρότατο πρόβλημα σακχάρου, όμως από μέρους της 7ης Υ.Π.Ε το θέμα πλέον παίρνει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Όπως έγινε γνωστό, με απόφαση του διοικητή την Τετάρτη υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Ηρακλείου μηνυτήρια αναφορά για το συμβάν που διαδραματίστηκε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών προκειμένου να διερευνηθούν πλήρως οι συνθήκες και να αποδοθούν ποινικές ευθύνες. Στη μηνυτήρια αναφορά της 7ης Υ.Π.Ε περιλαμβάνεται η αναφορά του Κέντρου Υγείας Μοιρών για τις συνθήκες υπό τις οποίες τραυματίστηκε ο γιατρός.

Ένα περιστατικό που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής για τις επιθέσεις σε βάρος γιατρών και νοσηλευτών εν ώρα καθήκοντος.

Η κίνηση  της 7ης Υ.Π.Ε αποσκοπεί στο να στείλει  ένα ηχηρό μήνυμα σε όλους εκείνους που ενδεχομένως πιστεύουν ότι μπορούν να εξυβρίζουν, να απωθούν και να χτυπούν ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό ανενόχλητοι,  υπό καθεστώς ατιμωρησίας και ανοχής.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν  γνωστά, πρόκειται για δύο νεαρούς, ηλικίας 22 και 21. Ο ένας εκ των δύο αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με το σάκχαρο του και η κατάσταση του ήταν τέτοια που ο γιατρός θέλησε να τον κρατήσει, όπως αναφέρθηκε,  κρίνοντας ότι θα έπρεπε να ρυθμιστεί πριν αποχωρήσει, διαφορετικά έθετε σε κίνδυνο ακόμα και τη ζωή του.

 

Δείτε επίσης

Τι λέει ο γιατρός του ΚΥ Μοιρών για την επίθεση εις βάρος του

ΔΥΠΕ Κρήτης: "Θα προβούμε στα νόμιμα" για την επίθεση στον γιατρό του Κ.Υ Μοιρών

Μία πισώπλατη επίθεση λόγω ... υποψίας εμβολίου! - Γιατρός του ΚΥ Μοιρών λέει τη "μαύρη" αλήθεια

Με σπασμένο ισχίο γιατρός μετά από επεισόδιο με συνοδό ασθενή

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ