Μ.Σενετάκης: "Επιβεβαιώνουμε την σχέση εμπιστοσύνης που κτίσαμε με τους κρητικούς"

Newsroom
Newsroom

Τι είπε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στα livetalks

«Ο κ.Μητσοτάκης ουσιαστικά ξεκινά τη νέα προεκλογική εκστρατεία από την Κρήτη γιατί ακριβώς έρχεται να επιβεβαιώσει αυτή τη σχέση εμπιστοσύνης με τους κρητικούς, που επιβράβευσαν τη ΝΔ βλέποντας ότι αυτά που είπαμε και υποσχεθήκαμε τα κάναμε. Ο,τι είπε ο Κυρ.Μητσοτάκης το έκανε πράξη. Δρομολογούνται τα μεγάλα έργα, δρομολογείται ο ΒΟΑΚ που παρά τα οποια προβλήματα θα προχωρήσει πολύ σύντομα» τόνισε μιλώντας στα livetalks και το Θέμα Κρήτης 103,1 ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Μάξιμος Σενετάκης που επίσης συνοδεύει τον κ.Μητσοτάκη στην περιοδεία του.

«Οι πολίτες έχουν δει ότι αυτά που είπαμε τα έχουμε ξεκινήσει. Κι ένα από αυτά είναι ο ΒΟΑΚ. Από τα μεγάλα λόγια περνάμε στα μεγάλα έργα» τόνισε. Και πρόσθεσε ότι στα εκλογικά αποτελέσματα είναι δύο τα δεδομένα: Η κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και η επιβράβευση της κυβέρνησης. Κι αυτό κρατώ εγώ, την αύξηση των ποσοστών μας. Γι αυτό είναι μεγάλη η ευθύνη μας» ανέφερε. Ο κ.Σενετάκης επανέλαβε :«Το αποτέλεσμα της πρώτης κάλπης δεν υπάρχει. Δεν προσμετράται πουθενά άρα όσοι έδωσαν το μήνυμα της πρώτης κάλπης πρέπει να έρθουν να το επιβεβαιώσουν στις 25 Ιουνίου» ανέφερε ο κ.Σενετάκης που επεσήμανε ότι για να επιβεβαιωθεί η νίκη και αυτοδυναμία της ΝΔ να ψηφίσει ο κόσμος.

«Είναι πολλά τα σενάρια, ο πήχης ανεβαίνει με τα κόμματα που μπορούν να μπουν στη Βουλή. Δυστυχώς η βόμβα της απλής αναλογικής μας έβαλε σε αυτή την ταλαιπωρία ως χώρα» τόνισε ο ο κ.Σενετάκης που εξέφρασε πάντως την θέση ότι και αυτή τη φορά οι δημοσκοπήσεις θα πέσουν μέσα και θα επιβεβαιώσουν την πολιτική κυριαρχία της ΝΔ. Στο ερώτημα ποιον προτιμά στην Αξιωματική Αντιπολίτευση τον Τσίπρα ή τον Ανδρουλάκη απέφυγε να απαντήσει : Προτιμάμε μια σοβαρή και εποικοδομητική αντιπολίτευση, δεν μπορώ να μπω σε τέτοιο δίλημμα».

Ακούστε την συζήτηση του κ. Σενετάκη με τον Κώστα Μπογδανίδη: 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ