Μύθοι και αλήθειες για τη Δωρεά Οργάνων - Διαδικτυακή Ενημέρωση

Newsroom
Newsroom

Tην Τετάρτη 22/3/23-1ο OrganMeeting

1o ORGANMEETING

Ένα νέο ενημερωτικό πρόγραμμα για τη δωρεά και μεταμόσχευση οργάνων! Το 1ο σεμινάριο των Organmeetings είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023 στις 15.00 μμ.

Τα OrganMeetings είναι διαδικτυακά σεμινάρια, συνεργασίας του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων με το Ίδρυμα Ωνάση, διάρκειας 1.30΄,oπου μέσα από παρουσιάσεις και συνεντεύξεις ειδικών του χώρου, ληπτών και δοτών οργάνων, στόχο έχουν να ενημερώσουν και να ευαισθητοποιήσουν, αλλά και να συνομιλήσουν με  ομάδες ευρύτερου κοινού.

δωρεά

O Παγκρήτιος Σύνδεσμος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος «Αιματοκρήτης» έχει δηλώσει συμμετοχή και καλεί δωρητές οργάνων, εθελοντές αιμοδότες, φίλους και συνεργάτες να το παρακολουθήσουν.


Oδηγίες για τη συμμετοχή σας είναι:

• Παρακαλούμε αποστείλετε  μέχρι και 10 λεπτά πριν την έναρξη το ονοματεπώνυμό σας στο aimatocritis@hotmail.com με την ένδειξη ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΩΡΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ, ώστε να σας αποσταλεί αναμνηστικό συμμετοχής μετά το πέρας του σεμιναρίου.

• Ακολουθήστε το  link παρακολούθησης του σεμιναρίου: https://www.livemedia.gr/onassis-health-organmeetings-2 και το οποίο μπορείτε να το μοιραστείτε με όσους επιθυμείτε.

• Το σεμινάριο θα ξεκινήσει ακριβώς στις 15.00μμ. Για αυτό θα παροτρύναμε να κάνετε εγγραφή 5 με 10 λεπτά νωρίτερα, για να μη χάσετε και την έναρξη της διαδικτυακής παρουσίασης.

• Το σεμινάριο θα έχει και αγγλική διερμηνεία

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση!

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ