Ν. Ηγουμενίδης: Αναντικατάστατη για την κοινωνία του Ηρακλείου η προσφορά του ΚΕΘΕΑ Αριάδνη

Newsroom
Newsroom

Ο βουλευτής παρευρέθηκε σήμερα στην ημερίδα του ΚΕΘΕΑ Αριάδνη με αντικείμενο την εξάρτηση και την ψυχική υγεία

«Αναντικατάστατη και πολύτιμη για την κοινωνία του Ηρακλείου η προσφορά του ΚΕΘΕΑ Αριάδνη», τόνισε  ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νίκος Ηγουμενίδης κατά την ημερίδα του ΚΕΘΕΑ Αριάδνη με αντικείμενο την εξάρτηση και την ψυχική υγεία.

«Υπάρχουν ανοιχτά σοβαρά θέματα τόσο για την ψυχική υγεία όσο και για τα θέματα των εξαρτήσεων. Είμαστε δίπλα στο ΚΕΘΕΑ Αριάδνη, είμαστε δίπλα στους ανθρώπους που παλεύουν για να καλυφθούν τα κενά στην ψυχική υγεία», σημείωσε ο βουλευτής από το Πειραματικό Θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Ηρακλείου όπου πραγματοποιήθηκε η ημερίδα με θέμα «Εξάρτηση & ψυχική υγεία. Νέα δεδομένα, προκλήσεις και προοπτικές».

Ο βουλευτής σημείωσε τη σημασία της λειτουργίας της Μονάδας του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ για άτομα με Ψυχιατρική Συννοσηρότητα, αναφέροντας ότι «σήμερα έχουμε υποχρέωση να σταθούμε πλάι στο ΚΕΘΕΑ και στον αγώνα που δίνει όλο το τελευταίο διάστημα απέναντι στη συντονισμένη επίθεση της Κυβέρνησης εναντίον του.  Επένδυση στην ψυχική υγεία είναι επένδυση στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια, στην κοινωνική συνοχή, στην άρση των ανισοτήτων και στο κράτος δικαίου. Το πραγματικό πρόσωπο της Πολιτείας αντανακλάται σήμερα από το κατά πόσον προχωρά σε μια τέτοια επένδυση», ανέφερε ο βουλευτής Νίκος Ηγουμενίδης.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ