Νέα εικόνα για το παραλιακό μέτωπο του Κόκκινου Πύργου

Νέα εικόνα για το παραλιακό μέτωπο του Κόκκινου Πύργου

Φυτεύσεις από τον Δήμο

Μια νέα, εντελώς διαφοροποιημένη εικόνα παρουσιάζει πλέον η παραλία του Κόκκινου Πύργου, μετά από τις ενέργειες καλλωπισμού και δενδροφυτεύσεων που πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή. 

Μετά από δύο και πλέον εβδομάδες αναμονής, οι αρμόδιοι γεωπόνοι ενέκριναν την ποιότητα φοινίκων που έφθασαν στο Δήμο Φαιστού προκειμένου να φυτευτούν τόσο στο παραλιακό μέτωπο του Κόκκινου Πύργου όσο και σε άλλα σημεία του Δήμου. Οι φοίνικες που συνολικά θα φυτευτούν είναι 30, ενώ ήδη για πρώτη φορά μετά από χρόνια, η παραλία στον Κόκκινο Πύργο παρουσιάζει μια νέα εικόνα. 

Τις εργασίες των φυτεύσεων επόπτευσε ο ίδιος ο Δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης, ο οποίος συμβολικά φύτευσε έναν από αυτούς, στο πλαίσιο της διαδικασίας που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο παρουσία και των Αντιδημάρχων Γιάννη Φασομυτάκη και Αντώνη Κωνσταντουλάκη. 

Αντίστοιχη παρέμβαση με δενδροφυτεύσεις αναμένεται να γίνει επίσης τις επόμενες ημέρες και στην είσοδο των Μοιρών, στο χώρο των παλιών σφαγείων. 

«Το περιβάλλον μέσα στο οποίο ζούμε, αλλά και η διαμόρφωση του αστικού περιβάλλοντος αποτελούν σημαντικά στοιχεία για κάθε Δήμο και ειδικότερα για το παραλιακό μας μέτωπο που έχουμε υποχρέωση να αναδείξουμε δεδομένων των νέων συνθηκών» ανέφερε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Φαιστού για να προσθέσει: 

«Οι δράσεις μας συνεχίζονται και στόχος μας παραμένει η ανάπλαση όσο το δυνατόν περισσότερων σημείων στο Δήμο με σκοπό την ανάπτυξη». 

Φοίνικες

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ