Νέα επιχειρηματικά ταλέντα σε δράση από το 4ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου

Newsroom
Newsroom

Ο «Εθνικός Τελικός Young Business” θα λάβει χώρα την Παρασκευή  31 Μαρτίου 2023

Στο πλαίσιο του μαθητικού διαγωνισμού, εγκεκριμένου από το Υπουργείο Παιδείας, με τον τίτλο «Young Business Talents 2023» το 4ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου αν και έλαβε μέρος για πρώτη φορά, δύο ομάδες από τις επτά που συμμετείχαν προκρίθηκαν κατόπιν βαθμολογίας, ώστε να συμμετέχουν στον τελικό διαγωνισμό.

Οι φιναλίστ είναι η ομάδα FAMILY που απαρτίζεται από τους Παραβολιασάκη Μάνο, Αγγελιδάκη Αντώνη και Αγάπη Γιάννη καθώς επίσης η ομάδα M3SCOMPANY με τους μαθητές Σταμαθιουδάκη Ιάσωνα, Παπαδάκη Μάνο, Συκιωτάκη Δημήτρη και Πρινιανάκη Μάνο. Τις ομάδες του σχολείου υποστήριζαν δύο μαθηματικοί, ο Τζιρίτας Μανόλης και η Παπαδογιωργάκη Καλλιόπη.

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε τον Νοέμβριο και ολοκληρώθηκε η προκριματική φάση πριν από περίπου ένα μήνα. Οι μαθητές με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, πείσμα και κατά περίπτωση ενθουσιασμό κατάφεραν να προκριθούν, διαθέτοντας χρόνο, από τον ελάχιστο που διαθέτουν για εξωσχολικές δραστηριότητες. 

Ο «Εθνικός Τελικός Young Business” θα λάβει χώρα την Παρασκευή  31 Μαρτίου 2023 στο χώρο του θεάτρου «Ελληνικός Κόσμος» στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού στην Αθήνα.

Εκ μέρους της ομάδας και των εκπαιδευτικών εκφράζονται ευχαριστίες προς το Επιμελητήριο Ηρακλείου, τη διοργάνωση του διαγωνισμού και το σχολείο για την υποστήριξή τους.


 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ