Νέα Οδηγική χρόνια και Εγγραφές για τους Οδηγούς του Ηρακλείου

Νέα Οδηγική χρόνια και Εγγραφές για τους Οδηγούς του Ηρακλείου

Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμου (Σ.Ε.Ο.) είναι μια εξωσχολική, παιδαγωγική, μη κυβερνητική οργάνωση, που στοχεύει στην αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών και νέων μέσα σε αυτοδιοικούμενες Ομάδες, με σύγχρονους τρόπους εκπαίδευσης και δημιουργικές δραστηριότητες. Είναι μέλος της Παγκόσμιας Οργάνωσης Οδηγών και στην Ελλάδα λειτουργεί από το 1932.

Επίκεντρο της κάθε μιας δράσης, συλλογικής ή ατομικής, παραμένει πάντοτε το παιδί. Κάθε παιδί, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας που το εμπιστεύεται ο γονιός του στα εκπαιδευμένα στελέχη μας, γνωρίζοντας τα οφέλη που αυτό αποκομίζει από τα προγράμματα , είναι για εμάς μοναδικό. Μέλημά μας είναι να του μεταδώσουμε τη χαρά και την ικανοποίησή του να είναι υπεύθυνος και ελεύθερος πολίτης.

οδηγοί

Οι Εγγραφές στις ομάδες για παιδια από 5 εως 17 ετών & για όποιον ενήλικα θέλει να γίνει εθελοντής και να στελεχώσει το αρχηγείο  θα γινουν:
 

*Σάββατο 26/9/2020 & Σάββατο 3/10/2020
 

το πρωί 11:00-13:00 και
 

το απόγευμα 17:00-19:00.
 

* στην εστία τους Δρακοντοπούλου 24 & Αθ.Διάκου γωνία .


Παράλληλα με τις εγγραφές οι οδηγοί μαζεύουν πλαστικά καπάκια καθώς μια νέα συνεργασία κοινωνικής προσφοράς ξεκινά για αυτούς με το Σωματείο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία «Δικαίωμα στη Ζωή» .

οδηγοί

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ