Νέα σύσκεψη για την προσχολική αγωγή στο δήμο!

Νέα σύσκεψη για την προσχολική αγωγή στο δήμο!

Πολλά τα άλυτα προβλήματα

Νέα σύσκεψη με τη συμμετοχή του Αντιδημάρχου Παιδείας Νίκου Αγγελάκη, του νέου διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μανώλη Μπελαδάκη και της γ.γ. Ευγενίας Στυλιανού, πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Λότζια, με φόντο την εφαρμογή της δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης και στο Δήμο Ηρακλείου.

Στα ήδη γνωστά προβλήματα  - μια και αναζητούνται χώροι για 393 παιδιά - έρχεται να προστεθεί και μια επιστολή - βόμβα των ιδιωτικών παιδικών σταθμών που δημιουργεί νέα δεδομένα αφού αναφέρει πως υπάρχουν περίπου αλλά τόσα παιδιά που δεν υπάρχει χώρος για να "στεγαστούν"!

Ο σχεδιασμός της Λότζια παραμένει σε ισχύ όσον αφορά τις αίθουσες που θα τοποθετηθούν με τις εκτιμήσεις να αναφέρουν ότι άμεσα θα υπογραφεί η σύμβαση με τον εργολάβο για την τοποθέτησή τους, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στο τέλος του μήνα θα υπογραφεί κι η αντίστοιχη σύμβαση εργολάβου - Κτιριακές Υποδομές. 

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι από θα ζητηθεί άμεσα από τους ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς ακριβή στοιχεία για το πόσα παιδιά παραμένουν στον... "αέρα" προκειμένου να δρομολογηθούν οι απαιτούμενες λύσεις. 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ