Νέος Αστυνομικός Διευθυντής Ρεθύμνου ο Βαγγέλης Αλεβυζάκης

Υπηρετούσε στην Διεύθυνση Οικονομικών στην ΓΑΔΑ.

Αργά το βράδυ της Δευτέρας έγινε και η τοποθέτηση του νέου αστυνομικού διευθυντή Ρεθύμνου, ο οποίος θα είναι ο αστυνομικός διευθυντής στο βαθμό, Βαγγέλης Αλεβυζάκης. Είναι ρεθυμνιώτης στην καταγωγή και ως σήμερα υπηρετούσε στην Διεύθυνση Οικονομικών στην ΓΑΔΑ.

Οι κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία ολοκληρώθηκαν χωρίς πολλές αλλαγές σε πρόσωπα στην κορυφή του σώματος.
Όπως είχε γράψει το cretalive, στη θέση του Αρχηγού παραμένει ο Μιχάλης Καραμαλάκης και το Σάββατο μετά τις κρίσεις των αντιστρατήγων, διατηρητέοι κρίθηκαν οι δύο ρεθυμνιώτες, Ανδρέας Δασκαλάκης και Κώστας Λαγουδάκης, οι οποίοι θα υπηρετούν και πάλι στη θέση του υπαρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. και του επιτελάρχη αντίστοιχα.

Στην Κρήτη, το βαθμό του υποστρατήγου διατήρησε ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης Αντώνης Ρουτζάκης, ο οποίος παραμένει και στη θέση του, ενώ έγινε και με τους Ταξίαρχους Νίκο Σπυριδάκη που συνεχίζει την επιτυχημένη θητεία του ως επικεφαλής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου και Γιώργο Λυμπινάκη,  στο τιμόνι της Α.Δ Χανίων. Υπενθυμίζεται ότι στο Ρέθυμνο αποστρατεύθηκε, παίρνοντας τον βαθμό του υποστρατήγου ο Αδάμ Παραδεισανός.


Με πληροφορίες από goodnet.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ