Νέος Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Χανίων, ο Νεκτάριος Τζατζιμάκης

Newsroom
Newsroom

Τι αναφέρει η σχετική ανακοίνωση

Η ΟΝΝΕΔ Χανίων στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει:

"Συγχαίρουμε τον Νεκτάριο Τζατζιμάκη για την εκλογή του ως νέος Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Χανίων της ΟΝΝΕΔ. Δια στόματός του ξεκινάμε στο πλευρό του Προέδρου μας, Ορφέα Γεωργίου, για μία ΟΝΝΕΔ δυνατή και πρωτοπόρα!
 
Η ΟΝΝΕΔ Χανίων αποτελεί διαχρονικά αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας και θα συνεχίσει την ενεργή της δράση διαδραματίζοντας καταλυτικό ρόλο σε όλες τις εκλογικές διαδικασίες που έπονται το επόμενο διάστημα!

Οι νέοι βγαίνουν μπροστά για τα Χανιά μας, τον τόπο μας, για την ΟΝΝΕΔ και τον Πρόεδρό μας και για την Νέα Δημοκρατία και τον Πρωθυπουργό μας, τον Κυριάκο Μητσοτάκη"

Ο νέος Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Χανίων, Τζατζιμάκης Νεκτάριος είναι απόφοιτος της Πολυτεχνικής Σχολής Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ενώ πριν λίγους μήνες ολοκλήρωσε και το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών «Διοίκηση Επιχειρήσεων- MBA» του Πολυτεχνείου Κρήτης και πλέον εργάζεται στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος-Τμήμα Δυτικής Κρήτης.  

Ο Νεκτάριος ξεκίνησε να ασχολείται με τα κοινά όντας ακόμα φοιτητής, όπου διετέλεσε Υπεύθυνος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στη σχολή του.


Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ