Ο 10χρονος "γίγαντας" λύγισε από τα χτυπήματα του πατέρα του

Ο 10χρονος "γίγαντας" λύγισε από τα χτυπήματα του πατέρα του

Συγκλονίζει η αποκάλυψη για τον 10χρονο, από τη Συρία - Στο αυτόφωρο ο πατέρας

Σοκαρισμένοι από την υπόθεση κακοποίησης ενός 10χρονου παιδιού από τον ίδιο του τον πατέρα δηλώνουν οι αστυνομικοί, που κλήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής σε περιοχή της Αμμουδάρας μετά από κλήση των γειτόνων που άκουσαν ένα παιδί να φωνάζει. Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι και οι αστυνομικοί στο Μαλεβίζι, "έτρεξαν" να βοηθήσουν και βρέθηκαν μπροστά σε ένα σκληρό θέαμα, ενός κακοποιημένου παιδιού. 

Οι αστυνομικοί περιγράφουν με λεπτομέρειες την κατάσταση που βρήκαν το μικρό παιδί, το οποίο είχε εμφανή χτυπήματα ενώ σημάδια στο κεφάλι και το σώμα, τους οδηγεί στην εκτίμηση ότι το παιδί δεν ήταν η πρώτη φορά που υπέστη κακοποίηση. 

Ωστόσο, ο ανήλικος  - και αφού ο πατέρας τού απευθύνθηκε στη μητρική τους γλώσσα - άρχισε να ζητάει από τους αστυνομικούς να μην πάρουν τον μπαμπά του. Ο ίδιος ο πατέρας δε, παραδέχεται ότι χτύπησε τον 10χρονο γιο του γιατί ήταν "κακό παιδί".

Ο πατέρας πήρε την επιμέλεια του μικρού πριν από μία εβδομάδα

Συγκλονίζει επίσης η αποκάλυψη ότι πρόκειται για τον 10χρονο , από τη Συρία, ο οποίος  - όπως είχε γράψει το Cretalive - τον Ιούνιο του 2019 είχε πάρει την τύχη των ζωών τους στα χέρια του και είχε ζητήσει βοήθεια από την Ελληνική Δικαιοσύνη, ώστε να γίνουν όλες οι απαραίτητες νομικές διαδικασίες που θα επιτρέψουν στον πατέρα του να αναλάβει επίσημα την επιμέλειά του.

Τραγική ειρωνεία είναι ότι ο πατέρας είχε πάρει την επιμέλεια του μικρού πριν από μία εβδομάδα. Υπενθυμίζεται επίσης ότι τα άλλα δύο μέλη της οικογένειας, η μητέρα και η αδερφή του πέθαναν στη Συρία. 

Το 10χρονο αγόρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ο πατέρας του συνελήφθη και αυτή την ώρα βρίσκεται στο αυτόφωρο. 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ