Ο Άι Βασίλης ενθουσίασε τα πλήθη με την …σκαφτικιά μηχανή!

Newsroom
Newsroom

Μικροί, μεγάλοι και μεγαλύτεροι τον περίμεναν με ανοιχτές αγκάλες στην Επισκοπή

Ο Άι Βασίλης δεν κατέβηκε από την καμινάδα. Δεν κατέφθασε με τάρανδους και  έλκηθρο. Δεν ήρθε με αυτοκίνητο, ούτε όμως και περπάτησε.

Μικροί, μεγάλοι και μεγαλύτεροι τον περίμεναν με ανοιχτές αγκάλες στην Επισκοπή του δήμου Χερσονήσου και εκείνος τους αντάμειψε με τον καλύτερο τρόπο.

Ο Άι Βασίλης κατέφθασε με σκαφτικιά και ενθουσίασε τα πλήθη με την …πληθωρική του παρουσία, το βροντερό του γέλιο και τη γενναιοδωρία του αφού μοίρασε παιχνίδια και καραμέλες.

Όλοι ήθελαν να ανέβουν στην τρίκυκλη μηχανή, να καθίσουν δίπλα του, να τον αγκαλιάσουν, να φωτογραφηθούν με τον πιο καλόκαρδο Άι Βασίλη που διόλου τυχαία υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία  ο ιδιαιτέρως αγαπητός σε όλη την περιοχή, Μάνος Κρασανάκης.

aiva

Η εκδήλωση έγινε στο πλαίσιο φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δένδρου που πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά υπό την αιγίδα  της Κοινωφελούς Επιχείρησης του δήμου Χερσονήσου και την πολύτιμη συμβολή και στήριξη των δραστήριων συλλόγων της περιοχής, με πρώτο τον πολιτιστικό σύλλογο Επισκοπής και την πρόεδρο του, Κατερίνα Πιτσιδιανάκη.

Όλοι όσοι βοήθησαν στη διοργάνωση, μόνο χαρά μπορούν να νιώσουν καθώς για μία ακόμα χρονιά ο κόσμος ανταποκρίθηκε, συμμετείχε με την καρδιά του και γέλασε με την ψυχή του. Η εκδήλωση είχε μουσική, χορούς, χάπενινγκ, παζάρι και πολύ-πολύ γέλιο.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ