Ο Αντώνης Ζερβός για το Κέντρο Αποκατάστασης.

"Η ανακοίνωση αυτή δεν αποσκοπεί στο να επιρρίψει ευθύνες αλλά να αποκαταστήσει τα πραγματικά γεγονότα", ξεκαθαρίζει σε δήλωση του ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου

Δήλωση Δημάρχου Αγίου Νικολάου, Αντώνη Ζερβού για το Κέντρο Αποκατάστασης Νεαπόλεως. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:


"Επειδή τον τελευταίο καιρό αναφέρεται συνεχώς χωρίς να απεικονίζει την αλήθεια , ότι τα προβλήματα για την έκδοση της άδειας ανέγερσης του Κέντρου Αποκατάστασης Νεαπόλεως αποτελούν  “…γραφειοκρατικό «κόλλημα» που έχει παρουσιαστεί στην πολεοδομία…”  θα πρέπει να γίνει σαφές ότι δεν είναι δυνατόν έτσι αψήφιστα  να αμφισβητείται η διάθεση βοήθειας και επιτάχυνσης των διαδικασιών από πλευράς Πολεοδομίας.

Τα ζητήματα που υπάρχουν, έχουν να κάνουν με την τακτοποίηση της ιδιοκτησίας του συλλόγου  “Φίλων Παιδιού Κρήτης” τα οποία προέκυψαν με την κατάθεση της άδειας , που σημαίνει ότι η ιδιοκτησία είχε νομικά προβλήματα που δεν είναι αρμοδιότητα της Πολεοδομίας.

Παρόλα ταύτα  γίνεται προσπάθεια σε συνεννόηση με το Μελετητικό Γραφείο που εκπονεί την  μελέτη και την Περιφέρεια Κρήτης να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα και να εκδοθεί η πολυπόθητη άδεια. Η τακτοποίηση  του οικοπέδου  με διορθωτική πράξη της αρχικής πράξης εφαρμογής δεν είναι αρμοδιότητα  της Πολεοδομίας αλλά του ιδιοκτήτη  του ακινήτου που πιθανότατα δεν γνώριζε το πρόβλημα εξαρχής ούτως ώστε να έχει λυθεί  τόσο καιρό και με το ξεκίνημα της σύστασης του φακέλου για την έκδοση οικοδομικής άδειας να έχει αντιμετωπιστεί, και η έκδοση της άδειας να έχει προχωρήσει απρόσκοπτα .

Η ανακοίνωση αυτή δεν αποσκοπεί στο να επιρρίψει ευθύνες αλλά να αποκαταστήσει τα πραγματικά γεγονότα."

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Λασίθι

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ