Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου για τον θάνατο του Ηλία Μιχαήλ Κοζύρη

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου για τον θάνατο του Ηλία Μιχαήλ Κοζύρη

"Το ίχνος σου θα είναι εδώ" επισημαίνει ο Α Ζερβός

Σε ανακοίνωση του ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός αναφέρει:

"Σήμερα έκλεισε το 2ο κεφάλαιο στην ιστορία της καθημερινής μας εφημερίδας ΑΝΑΤΟΛΗ με την αποδημία του υιού του ιδρυτή της, Ηλία Μιχ. Κοζύρη.

Η διατήρηση της έκδοσης μιάς καθημερινής επαρχιακής εφημερίδας ανελλιπώς από την έκδοσή της είναι πολύ μεγάλο επίτευγμα , ιδιαίτερα τα προηγούμενα χρόνια που η περιορισμένη παρουσία της τηλεόρασης και η ανυπαρξία των media γενικώς, καθιστούσε την υπεύθυνη και έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση πολύ σημαντική υπόθεση για τον πολίτη , μακρυά από το κέντρο .

Το ήθος και η συνέπεια και η ποιότητα του ιδρυτή Μιχ. Ηλ. Κοζύρη βρήκαν άξιο συνεχιστή στο πρόσωπο του Ηλία Μιχ. Κοζύρη .

Συνέχισε με τον ίδιο ζήλο και υπευθυνότητα στην γραμμή του ιδρυτή, βάζοντας όμως την δική του ξεχωριστή σφραγίδα στον τομέα της ενημέρωσης .

Η σχέση μας ήταν ιδιαίτερη . Ως δημόσιο πρόσωπο αποτέλεσα συχνά στόχο κριτικής του. Ακόμα όμως και στις ‘’δύσκολες’’ περιόδους μας τον διέκρινε το ήθος . Σημαντικό , αφού από την αντιπαράθεση διαφορετικών απόψεων πάντα προκύπτει σύνθεση και θετικό αποτέλεσμα . Ήταν άνθρωπος με άποψη , ποιότητα και υψηλή κοινωνική ενσυναίσθηση .

Θα μας λείψει . Ιδιαίτερα στους δικούς του, σύζυγο, παιδιά , εγγόνια , αδέρφια αλλά και στους καλούς του φίλους .

Καλό ταξίδι Ηλία . Το ίχνος σου θα είναι εδώ . Ζωντανό".Δείτε επίσης:

Θλίψη για τον θάνατο του Ηλία Μιχαήλ ΚοζύρηΔιαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Λασίθι

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ