Ο Μιχάλης Καραμαλάκης στην εκδήλωση για τον κρητικό οίνο

Newsroom
Newsroom

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ηράκλειο, η Πόλη μας», συνομίλησε με εκπροσώπους οινοποιών

Στη διήμερη εκδήλωση με τίτλο «Αμπελουργός» 5000 χρόνια κρητικού οίνου» που διοργάνωσαν το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου, σε συνεργασία με το Δίκτυο Οινοποιών Κρήτης και την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, έδωσε το «παρών» ο Μιχάλης Καραμαλάκης.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ηράκλειο, η Πόλη μας», συνομίλησε με εκπροσώπους οινοποιών, μέλη του Δικτύου Οινοποιών Κρήτης Wines of Crete και ενημερώθηκε για τα θέματα που τους απασχολούν.

Καραμαλάκης Ηράκλειο Εκλογές 2023 Υποψήφιος Δήμαρχος Κρασί

Τα μέλη του Δικτύου Οινοποιών Κρήτης, ευχήθηκαν «καλή επιτυχία» στον κ. Καραμαλάκη και συζήτησαν μαζί του για τα προβλήματα του αμπελουργικού κλάδου, τις πρόσφατες καταστροφές που υπέστησαν λόγω καιρικών συνθηκών και επιπροσθέτως για την ιστορία του κρητικού αμπελώνα.

Καραμαλάκης Ηράκλειο Εκλογές 2023 Υποψήφιος Δήμαρχος Κρασί

Με το πέρας της εκδήλωσης ο Μιχάλης Καραμαλάκης δήλωσε:

«Με χαρά αποδέχτηκα την πρόσκληση να συμμετάσχω στην εκδήλωση που πραγματοποιείται στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου, σε συνεργασία με το Δίκτυο Οινοποιών Κρήτης Wines of Crete. Πρόκειται για μια εξαιρετική εκδήλωση όπου οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να γευτούν τις εξαιρετικές ποικιλίες κρασιών των κρητικών παραγωγών και ταυτόχρονα να εξερευνήσουν την ιστορία του αμπελουργικού κλάδου. Τα συγχαρητήρια μου στους διοργανωτές για την εξαίσια εκδήλωση».

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ