O Νίκος Πασαδάκης πρόεδρος του Ινστιτούτου Πετρελαϊκής Έρευνας του ΙΤΕ
Μετά από απόφαση της Επιτροπής Κριτών
Συνεδρίασε η Επιτροπή Κριτών για την ανάδειξη του πρώτου Διευθυντή του νεοσύστατου Ινστιτούτου Πετρελαϊκής Έρευνας του ΙΤΕ στα Χανιά.
Διευθυντής εξελέγη ο καθηγητής της Σχολής Μηχανικών Ορυκτών Πόρων του Πολυτεχνείου Κρήτης, κ. Νίκος Πασαδάκης.
Ο πρόεδρος του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας κ.Νεκτάριος Ταβερναράκης εξέδωσε ανακοίνωση, εκφράζοντας θερμά συγχαρητήρια:
"Θερμά συγχαρητήρια στον κ. Πασαδάκη για την επάξια εκλογή του, καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο της οργάνωσης και στελέχωσης του νέου Ινστιτούτου που αναλαμβάνει!
Εύχομαι η εκλογή αυτή, με τη συνεργασία όλων των μελών του Ιδρύματος, και κυρίως του Ινστιτούτου Επιστημών Χημικής Μηχανικής, να θέσει τις βάσεις μιας λαμπρής πορείας προς το μέλλον για το νέο Ινστιτούτο"
- ΚΙΝΑΛ: Ζητά στοιχεία για τις εκκρεμείς συντάξεις από τον Γιάννη Βρούτση
- Συνεχίζονται οι εργασίες ανάπλασης και πιστοποίησης των παιδικών χαρών στο Μαλεβίζι
- Δήμος Ρεθύμνου: Στη διάθεση των δημοτών κλιματιζόμενοι χώροι ΚΑΠΗ λόγω καύσωνα