"Ο οδηγός της παρέας" να γίνει συνήθεια και στην Κρήτη

"Ο οδηγός της παρέας" να γίνει συνήθεια και στην Κρήτη

Σαββατόβραδο με διαφορετικούς ελέγχους στην «Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα»

Σε 34 πόλεις της Ελλάδας, μεταξύ των οποίων το Ηράκλειο, το Ρέθυμνο και τα Χανιά, το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» διοργάνωσε την 14η «Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα».

Στο Ηράκλειο, το τμήμα Τροχαίας Ηρακλείου  με εθελοντές του Ινστιτούτου «Πάνος Μυλωνάς» και του σωματείου Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι.  έστειλαν για μια ακόμα φορά το μήνυμα της πρωτοβουλίας ότι «αλκοόλ και οδήγηση δεν πάνε μαζί», προτρέποντας τις παρέες, να ορίσουν ένα άτομο που δεν θα καταναλώσει ποτό εκείνη τη βραδιά και θα αναλάβει τον ρόλο του «οδηγού της παρέας».

Όπως αναφέρει κι ο Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Στέλιος Καρακούδης:  "Ο οδηγός της παρέας" να γίνει συνήθεια και στην Ελλάδα Σε κάθε μας διασκέδαση ορίζουμε ένα άτομο που δεν θα καταναλώσει ποτό και θα αναλάβει τον ρόλο του «οδηγού της παρέας»

Νύχτα χωρίς ατυχήματα

Κάθε χρόνο αρκετές χιλιάδες οδηγοί, κυρίως νεαρής ηλικίας, συμμετέχουν σε αυτήν την βραδιά, μία βραδιά-θεσμό, όπου πολίτες και φορείς σε όλη την Ελλάδα ενώνουν τις δυνάμεις τους με το Ι.Ο.ΑΣ. και αναλαμβάνουν δράση για την προστασία της ζωής όλων αλλά, κυρίως, των νέων ανθρώπων στους δρόμους της χώρας

 

Νύχτα χωρίς ατυχήματα

 
Η δράση πραγματοποιήθηκε με την τήρηση όλων των κανόνων και των μέτρων ασφαλείας (Μάσκες, επιστόμια μιας χρήσεως κτλ.).

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ