"Ο Σήφης ήταν πάρα πολύ περήφανος" - O Μουκίδης για τον 59χρονο Ηρακλειώτη μετρ

"Ο Σήφης ήταν πάρα πολύ περήφανος" - O Μουκίδης για τον 59χρονο Ηρακλειώτη μετρ

"Εμείς φταίμε, γιατί υποτίθεται πως είμαστε φίλοι του και δεν κάναμε κάτι να τον στηρίξουμε", ανέφερε ο μουσικοσυνθέτης

Συγκλονισμένοι παραμένουν συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες στον καλλιτεχνικό χώρο, με το τραγικό τέλος που έδωσε στην ζωή του ο 59χρονος Ηρακλειώτης Σήφης Δ.
Όπως έγραψε το Cretalive, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και είχε συνεργαστεί με πλήθος τραγουδιστών, μεταξύ αυτών ο Νότης Σφακιανάκης

Ο μουσικοσυνθέτης Γιώργος Μουκίδης που ήταν φίλος με τον εκλιπόντα, μίλησε για τη σχέση τους και τόνισε πόσο περήφανος ήταν ο 59χρονος.

Είπε χαρακτηριστικά: «Είναι φίλος μου. Είχε αρκετά οικονομικά προβλήματα και όλη η κατάσταση αυτή που γίνεται τώρα, μην τα λέμε πάλι. Ένας άνθρωπος που έχει οικονομικό πρόβλημα ζορίζεται περισσότερο. Συν τον άγχος. Δεν είχε οικογένεια, ήταν μόνος του. Νομίζω έχει έναν αδερφό. Δεν ήξερα κανέναν δικό του ποτέ. Ήταν φίλοι με τον Νότη πολλά χρόνια. Μετά κάτι συνέβη μεταξύ τους. Είχαν τσακωθεί.

Ο Σήφης ήταν πάρα πολύ περήφανος, δεν μιλούσε. Θα έπρεπε να έχεις καθημερινή επαφή μαζί του για να καταλάβεις ότι δεν έχει να φάει ή να μείνει κάπου. Όταν γράφω ότι φταίμε όλοι, πραγματικά το λέω. Φταίμε γιατί απορροφημένοι από την καθημερινότητά μας δε φροντίσαμε να έχουμε στενή επαφή με έναν άνθρωπο ο οποίος κινδύνευε. Εμείς φταίμε, γιατί υποτίθεται πως είμαστε φίλοι του και δεν κάναμε κάτι συλλογικά για να τον στηρίξουμε και αυτό δε συνέβη».


 

Δείτε επίσης:

Συντετριμμένοι Σφακιανάκης - Μουκίδης από την αυτοκτονία του Σήφη

Από τα "φώτα" και τις μεγάλες πίστες της Αθήνας στην αυτοκτονία

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ