Ο Σύλλογος "Δ. Θεοτοκόπουλος" καλοσωρίζει τους νεοδιοριζόμενους εκπαιδευτικoύς στην ειδικής αγωγής

Ο Σύλλογος "Δ. Θεοτοκόπουλος" καλοσωρίζει τους νεοδιοριζόμενους εκπαιδευτικoύς στην ειδικής αγωγής

Το Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. "Δ. Θεοτοκόπουλος"  με ανακοίνωση του καλοσωρίζει τους νεοδιοριζόμενους μόνιμους εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής στο νομό Ηρακλείου.

"Οι συνεχείς διεκδικήσεις και οι διαρκείς αγώνες του εκπαιδευτικού κινήματος όλα αυτά τα χρόνια απέδωσαν καρπούς. Εξάλλου, οι αγώνες για μόνιμους διορισμούς στην Εκπαίδευση δε σταματάνε εδώ." αναφέρει στην ίδια ανκοίνωση o Σύλλογος και τοινίζει "Οι εκπαιδευτικές ανάγκες στη Γενική Αγωγή είναι τεράστιες".

Η ανακοίνωση

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. "Δ. Θεοτοκόπουλος"  εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους που διορίζονται ως μόνιμοι εκπαιδευτικοί στο νομό Ηρακλείου στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση. Συγκεκριμένα στο νομό μας προσλήφθηκαν 54 δάσκαλοι και 12 νηπιαγωγοί ειδικής αγωγής.

Οι συνεχείς διεκδικήσεις και οι διαρκείς αγώνες του εκπαιδευτικού κινήματος όλα αυτά τα χρόνια απέδωσαν καρπούς. Εξάλλου, οι αγώνες για μόνιμους διορισμούς στην Εκπαίδευση δε σταματάνε εδώ. Οι εκπαιδευτικές ανάγκες στη Γενική Αγωγή είναι τεράστιες. 

Ο Σύλλογός μας καλωσορίζει τους συναδέλφους, ως μόνιμους εκπαιδευτικούς πλέον στο νομό Ηρακλείου, και τους εύχεται καλή σταδιοδρομία. 

Ο αγώνας είναι καθημερινός για την πλήρη στελέχωση των σχολείων με μόνιμο εκπαιδευτικό προσωπικό.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ