Ο.Ε.Β.Ε.Ν. Χανίων: "Διορθώστε την αδικία με τα ταξί!"

Ο.Ε.Β.Ε.Ν. Χανίων: "Διορθώστε την αδικία με τα ταξί!"

Τί αναφέρεται σε ανακοίνωση

Την ικανοποίησή της για το άνοιγμα του λιανικού εμπορίου εκφράζει μέσω ανακοίνωσης η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν.Χανίων,τονίζοντας ωστόσο ότι για στη λειτουργία των ταξί υφίσταται μία μεγάλη αδικία καθώς "ενώ επιτρέπεται η πληρότητα έως και 100% στα αεροσκάφη και 50%-60% στα υπόλοιπα μέσα μεταφοράς, στα ταξί επιτρέπεται μόνο ένα άτομο, με εξαίρεση τα ανήλικα παιδιά". 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Με μεγάλη μας χαρά καλωσορίζουμε το άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων και το γενικότερο άνοιγμα της αγοράς με τους αναγκαίους περιορισμούς, προς όφελος της δημόσιας υγείας.

Δυστυχώς, παραμένει κλειστός ο κλάδος της εστίασης, αν και θα μπορούσε να λειτουργεί υπό προϋποθέσεις, όπως και οι υπόλοιποι κλάδοι.

Το μεγάλο ερώτημα είναι τι γίνεται με τα Ταξί! Γιατί ενώ επιτρέπεται η πληρότητα έως και 100% στα αεροσκάφη και 50%-60% στα υπόλοιπα μέσα μεταφοράς, στα ταξί επιτρέπεται μόνο ένα άτομο, με εξαίρεση τα ανήλικα παιδιά.

Αυτό αποτελεί αδικία για τους συναδέλφους των ταξί οι οποίοι έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα από τα μέτρα που έχουν επιβληθεί.

Περιμένουμε την άμεση παρέμβαση του Πρωθυπουργού και των αρμόδιων Υπουργών ώστε να διορθωθεί η άνιση μεταχείριση των ιδιοκτητών ταξί.
 

Η   Ο.Ε.Β.Ε.Ν. Χανίων παρακολουθεί τις εξελίξεις της αγοράς και της επιχειρηματικότητας και παρεμβαίνει με ερωτήσεις και προτάσεις όπου χρειάζεται, στηρίζοντας τα δίκαια αιτήματα των μελών της.

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ