Οι Απόστρατοι Αξιωματικοί της Αεροπορίας έκοψαν την πίτα τους

Newsroom
Newsroom

Η εκδήλωση συνδυάστηκε με συνεστίαση

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΑΑΑ/Παραρτήματος Ηρακλείου, σε κέντρο διασκέδασης στην Αμμουδάρα Ηρακλείου.

Σε σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών επισημαίνονται τα εξής:

"Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κρήτης, ο Αιδεσιμώτατος Πρεσβύτερος Χαράλαμπος Μαυρίδης, ο οποίος ευλόγησε την Βασιλόπιτα, εκ μέρους του Προέδρου της ΕΑΑΑ ο Σμηναγός (ΤΤΗ) ε.α. κ. Ευστάθιος Καρβουνιάρης, εκ μέρους του Περιφερειάρχη Ηρακλείου ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος κ. Νικόλαος Ξυλούρης, ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλειος Λαμπρινός, η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ κα Στέλλα Αρχοντάκη-Καλογεράκη, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης στον τομέα Αθλητισμού, Πρόληψης και Κινητών Μονάδων κ. Γεώργιος Πιτσούλης, ο Διοικητής της 133 Σμηναρχίας Μάχης Σμήναρχος (Ι) κ. Ιωάννης Μαλισιώτης και ο Διοικητής της 11ης Μοίρας Κατευθυνόμενων Βλημάτων Αντισμήναρχος (ΕΑ) κ. Γεώργιος Τζωρμπατζάκης.

Απόστρατοι Αξιωματικοί Αεροπορίας

Το καλωσόρισμα έκανε ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Σμήναρχος (ΥΥΑ) ε.α. κ. Αντώνιος Τζιερτζής και ευχαρίστησε τους Συναδέλφους, Ορφανικά Μέλη και τους Εκπροσώπους φορέων που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τιμήθηκε με την Απονομή Τίτλου Επιτίμου, για την προσφορά του στην Ένωση και τους εν αποστρατεία Συναδέλφους, ο Επισμηναγός (Ι) Γεώργιος Νεονάκης, που διετέλεσε πρόεδρος του Παραρτήματος μας, από 02/02/2007 έως 15/10/2010. Την απονομή πλακέτας με το έμβλημα του Παραρτήματος μας, έκανε εκ μέρους του Προέδρου της ΕΑΑΑ ο Σμηναγός (ΤΤΗ) ε.α. κ. Ευστάθιος Καρβουνιάρης.

Απόστρατοι Αξιωματικοί Αεροπορίας

Το φλουρί που αντιστοιχούσε σε διατακτικές αξίας 150 ευρώ από τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκη, κέρδισε ο Συνάδελφος Ταξίαρχος (Ο) ε.α. Αναστάσιος Καλφόγλου.

Ευχαριστούμε θερμά τους εκλεκτούς Συναδέλφους και τα Ορφανικά Μέλη που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας και μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Απόστρατοι Αξιωματικοί Αεροπορίας

Η συμμετοχή σας σε κάθε εκδήλωση του Παραρτήματος, ενδυναμώνει τις προσπάθειες μας για δράσεις με πολιτιστικό και κοινωνικό περιεχόμενο".

Απόστρατοι Αξιωματικοί Αεροπορίας

Απόστρατοι Αξιωματικοί Αεροπορίας

Απόστρατοι Αξιωματικοί Αεροπορίας

Απόστρατοι Αξιωματικοί Αεροπορίας

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ