Οι καθιζήσεις στον ΒΟΑΚ και η παρέμβαση Καλογερή

Οι καθιζήσεις στον ΒΟΑΚ και η παρέμβαση Καλογερή

Επικοινωνία του αντιπεριφερειάρχη με τους αναδόχους του έργου τοποθέτησης του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κρήτης - Πελοποννήσου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Νίκος Καλογερής, μετά τις τοπικές καθιζήσεις που παρουσιάστηκαν στον ΒΟΑΚ σε θέσεις φρεατίων, ζήτησε σχετική ενημέρωση για το θέμα, σε επικοινωνία που είχε την περασμένη εβδομάδα με τους αναδόχους του έργου τοποθέτησης του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κρήτης - Πελοποννήσου.

Με βάση τις εξηγήσεις που δόθηκαν, προκύπτει ότι πρόκειται για τοπική μικρή καθίζηση πέριξ πέντε (5) φρεατίων, λόγω του ότι οι συγκεκριμένες εργασίες συνέπεσαν με την κακοκαιρία "ΙΑΝΟΣ" και συνεπώς δεν οφείλονται σε κακοτεχνία. Οι θέσεις καθίζησης σημάνθηκαν καταλλήλως ώστε να αποφευχθούν τυχόν ατυχήματα και πρόκειται να αποκατασταθούν άμεσα, καθώς αναμενόταν η σχετική αδειοδότηση, -η οποία και λήφθηκε ήδη από 4/11/2020- και πλέον το έργο θα παραδοθεί σύντομα στο σύνολο του χωρίς κακοτεχνίες και ελλείψεις.

Η Αντιπεριφέρεια Χανίων, συνεχίζει να παρακολουθεί στενά την εξέλιξη των εργασιών του σημαντικού αυτού έργου, προσπαθώντας να μειώσει στο μέτρο του δυνατού την ταλαιπωρία των πολιτών και συμβάλλοντας ταυτόχρονα (όπου αυτό είναι εφικτό) στην γρήγορη και ασφαλή υλοποίησή του.

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ