Οι μαθητές του Εσπερινού Λυκείου θέλουν να κατακτήσουν τα όνειρά τους!

Οι μαθητές του Εσπερινού Λυκείου θέλουν να κατακτήσουν τα όνειρά τους!

Κινητοποίηση για την ελάχιστη βάση εισαγωγής.

Το 15μελές συμβούλιο Εσπερινού Γενικού Λυκείου και Επιτροπή Αγώνα για την κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής του Εσπερινού ΓΕΛ Ηρακλείου οργάνωσε το βράδυ της Τετάρτης, έξω από το  Εσπερινό Γενικό Λύκειο Ηρακλείου συμβολική παράσταση διαμαρτυρίας.
Την ίδια ώρα πραγματοποιήθηκε συμβολική παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Παιδείας αντιπροσώπων των 15μελών των Εσπερινών ΓΕΛ και ΕΠΑΛ όλης της Ελλάδας. Το ίδιο έγινε και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.

εσπερινό λύκειο

Σε ανακοίνωσή τους, αναφέρουν "συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για το δίκαιο αίτημά μας: την κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής, ένα μέτρο ανάλγητο, ταξικό, άδικο που ήρθε για να ισοπεδώσει τα όνειρά μας.
Ευχαριστούμε τους βουλευτές του Νομού μας, Σωκράτη Βαρδάκη και Νίκο Ηγουμενίδη που ήταν μαζί μας και όλους όσους υποστηρίζουν τον αγώνα μας.
Θα συνεχίσουμε να υπερασπίζουμε το δικαίωμά μας για πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, όπως ίσχυε μέχρι τώρα, κόντρα στους απαγορευτικούς φραγμούς και εξισώνει τις απαιτήσεις για την εισαγωγή των εργαζόμενων μαθητών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με αυτές των μαθητών των Ημερήσιων Λυκείων.
Χαμένοι αγώνες είναι αυτοί που δεν δίνονται!
«Και θα λάβουνε τα όνειρα εκδίκηση…»"

Δείτε επίσης:

Διαμαρτυρία για την ελάχιστη βάση εισαγωγής
 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ