Όλα έτοιμα για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου

Όλα έτοιμα για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου

Έγιναν με επιτυχία οι νυχτερινές προβολές “μαγνητιζοντας” μικρούς και μεγάλους

Όλα είναι έτοιμα από τον Δήμο Ηρακλείου στην πλατεία Ελευθερίας,έξω από την Περιφέρεια Κρήτης, για την αποψινή φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Η φωταγώγηση θα γίνει από τον Δήμαρχο Βασίλη Λαμπρινό στις 7:30 μμ υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής του Δήμου Ηρακλείου, χωρίς περαιτέρω καλλιτεχνικό πρόγραμμα λόγω της πανδημίας.

Δέντρο φωταγώγηση

Το καλαίσθητο Χριστουγεννιάτικο δέντρο περιβάλλεται επίσης από καινοτόμες κατασκευές-παραστάσεις που εντυπωσιάζουν μικρούς και μεγάλους. Την νύχτα έγινε η τελική δοκιμή στους φωτισμούς όπου οι σύγχρονες εικαστικές παρεμβάσεις των καλλιτεχνών στην φάτνη και στην παράσταση των δώρων με το αυτοκίνητο, “μαγνήτισαν” τους διερχόμενους που φωτογραφιζόταν και έδιναν συγχαρητήρια στους καλλιτέχνες και τα συνεργεία που δούλευαν μέχρι πρωινές ώρες.

Δέντρο φωταγώγηση

Στον χώρο πίσω αναπτύσσονται τα μικρά μαγαζιά με δώρα και όλα στην πλατεία ως σύνολο -όπως αναφέρθηκε -είναι ενταγμένα στο χριστουγεννιάτικο κλίμα με καλαισθησία και σύγχρονο καλλιτεχνικό πνεύμα.

Δέντρο φωταγώγηση

Η μελέτη έχει γίνει από τον Γιώργο Πετράκη, των καλλιτεχνικών παρεμβάσεων προΐσταται ο Μανόλης Αποστολάκης, και για το άριστο αποτέλεσμα έχουν την συνεργασία και στήριξη της Αντιδημάρχου-Προέδρου της ΔΗΚΕΗ, Ρένας Παπαδάκη.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ