Ολλανδικός "εμφύλιος" στην Χερσόνησο - Μηνύσεις και συλλήψεις

Newsroom
Newsroom

Χειροπέδες σε 4 άτομα, μετά από κυνηγητό στους δρόμους της περιοχής

Ολλανδοί εναντίον Ολλανδών στην περιοχή της Χερσονήσου και το επεισόδιο μεταξύ νεαρών τουριστών είχε κατάληξη το αστυνομικό τμήμα. 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι αστυνομικοί προχώρησαν στην σύλληψη 4 Ολλανδών, έπειτα από μήνυση που υπέβαλλαν 3 συμπατριώτες τους. 
Οι τελευταίοι ανέφεραν ότι δέχτηκαν απρόκλητη επίθεση από την παρέα των τεσσάρων, οι οποίοι δεν δίστασαν να τους γρονθοκοπήσουν. 

Μάλιστα, όταν οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν και εντόπισαν τους θερμόαιμους Ολλανδούς, αυτοί επιχείρησαν να γλιτώσουν την σύλληψη, πηδώντας και από παράθυρα Ακολούθησε ένα κυνηγητό στους δρόμους της Χερσονήσου, μέχρι οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ να περάσουν χειροπέδες και στους 4. Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι επεισόδια  με πρωταγωνιστές επισκέπτες κυρίως από την Ολλανδία απασχολούν συχνά τις αστυνομικές αρχές στην τουριστική περιοχή της Χερσονήσου την φετινή σεζόν.
Ωστόσο, όπως επισημαίνουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ., τα πράγματα είναι βελτιωμένα σε σχέση με προηγούμενα χρόνια και με τις καταστάσεις που είχαν να αντιμετωπίσουν π.χ. με τους προερχόμενους από την Βρετανία τουρίστες. Τονίζεται δε πως είναι συνεχείς οι περιπολίες στην ευρύτερη περιοχή, από αστυνομικές δυνάμεις.

Δεν λείπουν πάντως τα παράπονα από κατοίκους και επιχειρηματίες της περιοχής, για τις εικόνες που αντικρίζουν τα πρωινά έξω από τα σπίτια ή τα καταστήματά τους, με αφορμή την κατανάλωση αλκοόλ από τις παρέες των νεαρών τουριστών. 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ