Ομόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμαρίου για το Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου

Newsroom
Newsroom

Στην πανυγειονομική κινητοποίηση της Πέμπτης αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρίου

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αμαρίου με αφορμή τα ζητήματα που επιδεινώνουν καθημερινά τη λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείο Ρεθύμνου εξέδωσε ομόφωνα το ακόλουθο ψήφισμα:

«Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αμαρίου εκφράζουν τη βαθιά τους ανησυχία αναφορικά με τα σοβαρά ζητήματα που αντιμετωπίζει το Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου και θέτουν υπό αμφισβήτηση την μακροπρόθεσμη εύρυθμη λειτουργία του. Αναγνωρίζοντας την ανάγκη στήριξη του μοναδικού δημόσιου νοσηλευτικού Ιδρύματος του νομού μας, συντασσόμαστε με τους αγώνες και τις διεκδικήσεις των ιατρών, των νοσηλευτών και του λοιπού προσωπικού, στεκόμαστε δίπλα τους στον αγώνα για την αναβάθμιση, τον εκσυγχρονισμό και την ικανοποίηση από την Πολιτεία των δίκαιων αιτημάτων τους που αποσκοπούν στην ενίσχυση των δημόσιων δομών υγείας του νομού μας.

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αμαρίου καλεί την Κυβέρνηση και το Υπουργείο Υγείας να λάβουν άμεσα όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου η κύρια δημόσια παροχή υγείας του νομού μας σε δευτεροβάθμιο επίπεδο, αλλά και οι πρωτοβάθμιες περιφερειακές δομές, όπως το Κέντρο Υγείας Αγίας Φωτεινής, να συνεχίσουν απρόσκοπτα την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας προς όλους τουςπολίτες.

Για τους παραπάνω λόγους, αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου θα παραστεί στην πανυγειονομική κινητοποίηση της Πέμπτης 22 Φεβρουαρίου στις 6 μ.μ. στο Δημαρχείο Ρεθύμνου».

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ρέθυμνο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ