Οπτικά Κέντρα Μαρκάκης: Πως να προστατέψετε τα μάτια σας απο το υπεριώδες και μπλε-ιώδες φως

Newsroom
Newsroom

Η Crizal® Prevencia φιλτράρει επιλεκτικά την UV ακτινοβολία και το επιβλαβές μπλε-ιώδες φως

Το μεγαλύτερο μέρος του φάσματος του ορατού φωτός είναι απαραίτητο για την όραση μας και τη συνολική ευημερία και ευεξία μας. Μας βοηθά να δούμε καθαρά, ρυθμίζει τον κύκλο του ύπνου, επηρεάζει την μνήμη καθώς και τις βασικές νοητικές μας λειτουργίες.

Ωστόσο, μέρος του φάσματος που αποτελείται από υπεριώδες και μπλε-ιώδες φως μπορεί να είναι η αιτία της πρόωρης γήρανσης των ματιών (3), κάποιων ασθενειών του δέρματος, αλλά και παθήσεων των ματιών, συμπεριλαμβανομένου και του καταρράκτη. Η Crizal® Prevencia παρέχει πλήρη προστασία από το επιβλαβές φως (4), διατηρώντας παράλληλα τη συνολική σας ευημερία.

οπτικά Μαρκάκης

Η Crizal® Prevencia φιλτράρει επιλεκτικά την UV ακτινοβολία και το επιβλαβές μπλε-ιώδες φως.

Το μπλε-ιώδες φως είναι επικίνδυνο για τα κύτταρα του αμφιβληστροειδούς και είναι ένας από τους παράγοντες κινδύνου για την εμφάνιση της ηλικιακής εκφύλισης της ωχράς κηλίδας. Η επίστρωση Crizal® Prevencia βοηθά στην προστασία των αμφιβληστροειδικών κυττάρων (1) και ταυτόχρονα εμποδίζει τις βλαβερές ακτίνες UV να περάσουν από την μπροστινή αλλά και την οπίσθια επιφάνεια του φακού προς το μάτι σας. Με E-SPF 35, τον υψηλότερο δείκτη E-SPF σε λευκό φακό για βέλτιστη προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία (5), συμβάλλει στην ολοκληρωμένη προστασία των ματιών σας.

οπτικά Μαρκάκης

Η επίστρωση φακών Crizal® Prevencia της Essilor καθώς και όλα τα προϊόντα της Essilor διατίθενται και στα τρία φυσικά καταστήματα των Οπτικών Κέντρων Μαρκάκης.

Το καταρτισμένο προσωπικό μας, θα χαρεί να σας ενημερώσει σχετικά και να σας προτείνει τη λύση που ταιριάζει στην περίπτωση σας.

Οπτικά Κέντρα Μαρκάκης

Κεντρικό κατάστημα : Λεωφόρος Καλοκαιρινού 33

Κατάστημα Λιοντάρια : Πλ. Ελευθερίου Βενιζέλου 15 (Λιοντάρια)

Κατάστημα Αβέρωφ : Αβέρωφ 21

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ