Οργή στα Ανώγεια για τους βανδαλισμούς στο σχολείο

Άγνωστοι προκάλεσαν καταστροφές στο εσωτερικό και το εξωτερικό της σχολικής μονάδας

Οργή και απογοήτευση επικρατεί στην τοπική κοινωνία των Ανωγείων στο Ρέθυμνο από το περιστατικό βανδαλισμών που σημειώθηκε στη διάρκεια του περασμένου Σαββατοκύριακου στο Σταυράκειο Γυμνάσιο.

Άγνωστοι μπήκαν στον χώρο του σχολείου και προκάλεσαν ζημιές τόσο σε σχολικές αίθουσες και εσωτερικούς χώρους του Γυμνασίου όσο και στον αύλειο χώρο.

Σταυράκειο Γυμνάσιο Ανώγεια

Οι εκτεταμένες ζημιές και οι βανδαλισμοί έγιναν αντιληπτοί το πρωί της περασμένης Δευτέρας, σύμφωνα με την anogi.gr από την καθαρίστρια του Σταυράκειου Γυμνασίου η οποία διαπίστωσε ότι είχε παραβιαστεί το παράθυρο αίθουσας διδασκαλίας.

Σταυράκειο Γυμνάσιο Ανώγεια

Η εικόνα που αντίκρισε ήταν αποκαρδιωτική, καθώς οι άγνωστοι δράστες προκάλεσαν ζημιές στον διαδραστικό προτζέκτορα και στο καλοριφέρ της τάξης, ενώ στο πάτωμα πέταξαν διάφορα αντικείμενα, μεταξύ των οποίων κουτιά αναψυκτικών και γόπες από τσιγάρα.

Σταυράκειο Γυμνάσιο Ανώγεια

Επίσης, φθορές προκάλεσαν στα τέρματα του γηπέδου ποδοσφαίρου στην αυλή του σχολείου και στις μπασκέτες, ξήλωσαν τα καλαθάκια των απορριμμάτων και κατέστρεψαν έναν πίνακα ηλεκτρισμού.

Σταυράκειο Γυμνάσιο Ανώγεια

Άμεσα, η διευθύντρια του Γυμνασίου ενημέρωση την αστυνομία αλλά και τη δημοτική αρχή, ενώ θα υποβληθεί και μήνυση κατά αγνώστων.

Σταυράκειο Γυμνάσιο Ανώγεια

Φωτογραφίες: anogi.gr

Πηγή: anogi.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ