Όταν η φύση έδειξε τη "δύναμή" της στην Κρήτη!

Το cretalive παρουσιάζει με λήψεις από drone τις μεγάλες καταστροφές που προκάλεσε η κακοκαιρία

Όσο περνούν οι ώρες και "καθαρίζει" το τοπίο, αποκαλύπτεται όλο και περισσότερο το μέγεθος της καταστροφής που προκάλεσαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα της Τρίτης στην Κρήτη και κυρίως στην ευρύτερη περιοχή της Χερσονήσου

Υποδομές χάθηκαν από τα ορμητικά νερά , περιουσίες "πνίγηκαν" κάτω από τόνους λάσπης, η θάλασσα έγινε ένα με την στεριά! Ευτύχημα  αλλά και ενδεικτικό του σπουδαίου έργου της ΕΜΑΚ Κρήτης το γεγονός ότι δεν θρηνούμε θύματα. 

Χερσόνησος, Ανάληψη, Γούβες, δεν θυμίζουν σε τίποτε αυτό που ήταν μόλις λίγα 24ωρα πριν και όπως τονίζουν οι κάτοικοι τους, θα αργήσουν να "επανέλθουν στην όποια κανονικότητα". 

Το cretalive παρουσιάζει με λήψεις από drone ενδεικτικές εικόνες από τις μεγάλες καταστροφές που προκάλεσε η κακοκαιρία: 
 Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Τετάρτης, σε σύσκεψη στα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης, με τη συμμετοχή κυβερνητικού κλιμακίου και στη συνέχεια με την αυτοψία στις πληγείσες περιοχές καταγράφηκε το μέγεθος της καταστροφής και οι κινήσεις για την αντιμετώπιση των δυσκολιών που προέκυψαν.

Χαρακτηριστικό της κατάστασης που επικρατεί είναι και το βίντεο του Νίκου Σαράντου: 
 Την μεγάλη καταστροφή καταδεικνύει και το βίντεο του Μάνου Πλατάκη, από τις Κάτω Γούβες, όπου πλέον το χωριό είναι κομμένο στα δύο!

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ