Παραδόθηκε μετά το ξέσπασμα του ο σεισμόπληκτος που έμεινε εκτός αποζημιώσεων

Παραδόθηκε μετά το ξέσπασμα του ο σεισμόπληκτος που έμεινε εκτός αποζημιώσεων

Ο πολίτης τα έκανε ... γης μαδιάμ στο Δήμο Αρχανών Αστερουσίων - Ο ίδιος ισχυρίζεται πως η υπάλληλος δεν του μίλησε όμορφα


Στο αστυνομικό τμήμα Αρχάνων Αστερουσίων εμφανίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες ο πολίτης που έμεινε εκτός αποζημιώσεων μετά τον ισχυρό σεισμό στο Αρκαλοχώρι και τα έκανε ... γης μαδιάμ πάνω στην απελπισία του.

Πρόκειται για 55χρονο άντρα από το Μεδέ που όπως έγραψε το cretalive,  πέρασε το κατώφλι του δημαρχείου, θέλοντας να ζητήσει από το δήμαρχο ... το λόγο, για τον οποίο ενώ συμπεριλήφθηκαν στις αποζημιώσεις τα όμορα χωριά Χαράκι και Βοριάς, το δικό του έμεινε απέξω.  Μάλιστα έκανε μεγάλη φασαρία και αναποδογύρισε τα πάντα, έσπασε τον υπολογιστή της γραμματέως, και το plexy glass του γκισέ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το σπίτι του υπέστη σοβαρότατες ζημιές από τα Ρίχτερ που συντάραξαν την ευρύτερη περιοχή την 27η Σεπτεμβρίου , ενώ ο ίδιος είχε απευθυνθεί δύο-τρεις  ακόμα φορές στο δήμο για να ρωτήσει τι μέλλει γενέσθαι.

Ο ίδιος πάντως ισχυρίζεται πως η υπάλληλος δεν του μίλησε όμορφα και όντας πιεσμένος και αγχωμένος τα έκανε ... γης μαδιάμ.

 

Δείτε επίσης

Το χωριό του έμεινε εκτός αποζημιώσεων και τα έκανε ... γης μαδιάμ!

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ