Παραίτηση και ανεξαρτητοποίηση Αγγελάκη, μετά τις αλλαγές στον Δήμο

Παραίτηση και ανεξαρτητοποίηση Αγγελάκη, μετά τις αλλαγές στον Δήμο

Σε ρήξη με την δημοτική αρχή ο πρώην αντιδήμαρχος - Γιατί του ζητήθηκε να εκφράσει δημόσια συγνώμη

Απρόβλεπτη τροπή και διαστάσεις ρήξης πήρε ο μίνι ανασχηματισμός στον Δήμο Ηρακλείου, που γνωστοποιήθηκε, όπως έγραψε το cretalive, νωρίς το πρωί της Παρασκευής . Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Νίκος Αγγελάκης, παρότι δέχτηκε την μετακίνηση του στην προεδρία του ΔΟΠΑΦΜΑΗ,  εξέφρασε στον Δήμαρχο Βασίλη Λαμπρινό, με ιδιαίτερα έντονο τρόπο και μπροστά στην Εκτελεστική Επιτροπή παράπονα περί υποβάθμισης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από την προεδρία του ΔΟΠΑΦΜΑΗ, ο Νίκος Αγγελάκης θα διατηρούσε, με βάση τον αρχικό σχεδιασμό και αμμισθη αντιδημαρχία. Αμφότερες τις θέσεις τις είχε αποδεχτεί,

Ωστόσο ο Δήμαρχος ενοχλήθηκε σφόδρα από την πρωινή συμπεριφορά του πρώην Αντιδημάρχου Παιδείας και την θεώρησε μη ανεκτή! Και για αυτό, σε νεότερη επικοινωνία του, τόνισε στον Νίκο Αγγελάκη ότι αν δεν ζητούσε συγγνώμη από την υπόλοιπη ομάδα, δεν θα έχει θέση στην εκτελεστική εξουσία. Μετά από αυτό, ο Νίκος Αγγελάκης, εντέλει αποφάσισε, σύμφωνα με πληροφορίες να ανεξαρτητοποιηθεί από την ομάδα της "Δύναμης Πολιτών".

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα είχε ανακοινωθεί ότι η Στέλλα Αρχοντάκη επιστρέφει στον δημοτικό πυρήνα ως Αντιδήμαρχος Παιδείας, ενώ ο Μαρίνος Παττακός αναλαμβάνει αναβαθμισμένο ρόλο ως αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας διατηρώντας την ευθύνη της Δημοτικής Αστυνομίας ενώ αποδεσμεύεται από τις υποχρεώσεις του στον ΔΟΠΑΦΜΑΗ.
 


 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ