Παραμένει σε ισχύ το απαγορευτικό - Πότε θα αναχωρήσουν τα πλοία

Σύμφωνα με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά, τα πλοία για την Κρήτη αναμένεται να αναχωρήσουν μετά την αναμενόμενη αυτή άρση του.


Σύμφωνα με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά, τα πλοία για την Κρήτη αναμένεται να αναχωρήσουν μετά την αναμενόμενη άρση του απαγορευτικού απόπλου, που είναι σε ισχύ έως τη μία μετά τα μεσάνυχτα (01:00).

Από το λιμάνι του Ηρακλείου και σύμφωνα με το Λιμεναρχείο, το πλοίο των Μινωικών Γραμμών αναχώρησε το βράδυ της Πέμπτης με προορισμό τη Σούδα, και από εκεί θα αναχωρήσει για τον Πειραιά. Σύμφωνα πάντως με το zarpanews.gr το απαγορευτικό απόπλου από το Λιμεναρχείο Σούδας ισχύει έως τις 6 το πρωί της Παρασκευής.

Στο λιμάνι του Ηρακλείου παρέμενε δεμένο το πλοίο των ΑΝΕΚ, το οποίο επρόκειτο να αναχωρήσει όταν θα αποφασιζόταν άρση του απαγορευτικού.


Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση