«Παραμορφώθηκε στο πρόσωπο», λέει ο πατέρας της 14χρονης που δέχθηκε άγρια επίθεση

Newsroom
Newsroom

Την επίθεση εις βάρος της 14χρονης κατέγραψαν και σε κινητό τηλέφωνο

Για τις στιγμές τρόμου που βίωσε η 14χρονη κόρη του, μετά από άγρια επίθεση που δέχθηκε από τρεις ανήλικες, μετά από σχολική εκδρομή, χθες στο Ηράκλειο, μίλησε ο πατέρας του κοριτσιού.

«Την χτυπούσαν στο κεφάλι και παραμόρφωσαν το πρόσωπο της» λέει στο newsit.gr ο πατέρας της 14χρονης.  «Για δύο μήνες δεν θα μπορεί να βγει στον δρόμο. Τα μάτια της και το κεφάλι της είναι πρησμένα, αφού την βαρούσαν. Το κεφάλι της έχει γίνει το διπλάσιο. Περνάει πολύ άσχημα» λέει και προσθέτει «συνελήφθησαν και τα τρία κορίτσια που επιτέθηκαν στην κόρη μου. Μου είπε ότι η μία τραβούσε βίντεο».

Συνεχίζοντας ο γονιός της ανήλικης αναφέρει ότι η κόρη του διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τα κορίτσια που της επιτέθηκαν, ωστόσο εξαιτίας κάποιων γεγονότων, το θύμα αποφάσισε να αποτραβηχτεί από την παρέα τους.

«Ήταν φίλες επί 2-3 χρόνια και τον τελευταίο χρόνο ήταν κολλητές, αλλά είχαν δημιουργηθεί κάποια γεγονότα και της ζητήσαμε να αλλάξει παρέα, χωρίς να το επιβάλλουμε φυσικά. Αυτά τα τρία κορίτσια δεν ήταν σωστά παιδιά και γι’ αυτόν τον λόγο τής ζητήσαμε να σταματήσει να κάνει παρέα μαζί τους».

Μάλιστα όπως αναφέρει στο newsit.gr ο πατέρας της 14χρονης, επισκέφθηκαν και ψυχολόγο μετά από ένα σκηνοθετημένο περιστατικό που προκλήθηκε μετά από παρότρυνση των πρώην πλέον φιλενάδων της ανήλικης.

«Με τη βοήθεια της ψυχολόγου κατάλαβε ότι τα κορίτσια αυτά ήταν κακή επιρροή και έτσι έκοψε από αυτή την παρέα. Εγώ πιστεύω ότι από εκείνη την στιγμή αυτά τα τρία κορίτσια θύμωσαν επειδή τους ξέκοψε».

Η ψεύτικη καταγγελία και τα περιπολικά

Όπως τονίζει ο πατέρας της μαθήτριας Γυμνασίου η κόρη του είχε παρασυρθεί τόσο πολύ από την συγκεκριμένη παρέα που έφτασε να πει απίστευτα ψέματα.

«Την έβαλαν να πάρει τηλέφωνο και να πει ότι την κακοποιούμε και ότι την έχουμε φυλακισμένη. Ήρθαν δύο περιπολικά, πήρε το ένα την κόρη μου, το άλλο εμάς, πήγαμε στο τμήμα, είδανε ότι δεν υπάρχει κακοποίηση, δεν υπήρχε ούτε σημάδι, ούτε τίποτα. Οι αστυνομικοί μας είπαν να βάλουμε ψυχολόγο στο παιδί.. Δεν φταίνε ποτέ τα παιδιά αλλά οι γονείς πρέπει να μάθουν στα παιδιά ότι η βία δεν είναι λύση. Το παιδί που βιώνει βία είτε ακούει κάποια άσχημα λόγια θα κάνει και αντίστοιχα».

 

Το χρονικό της υπόθεσης

 

Όπως έγραψε το Cretalive,  τα κορίτσια, μαθήτριες της Α' Τάξης του 2ου Γυμνασίου Ηρακλείου, φέρεται να επιτέθηκαν σε μαθήτρια της Γ' τάξης, ενώ όλες βρίσκονταν σε πάρκο στο Κομμένο Μπεντένι, στο Ηράκλειο.

Τα κορίτσια αρχικά λογομάχησαν, για άγνωστο λόγο, όμως κατόπιν τα "αίματα" άναψαν και, όπως κατήγγειλε η μαθήτρια, οι άλλες ανήλικες άρχισαν να τη βρίζουν, να την απειλούν και να τη χτυπούν στο κεφάλι με τα χέρια, ενώ μία εκ των τριών κατέγραφε καρέ καρέ την επίθεση με κινητό τηλέφωνο.

Η κοπέλα, συνοδευόμενη από τη μητέρα της, πέρασε το κατώφλι του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου όπου κατέθεσε μήνυση σε βάρος των τριών ανηλίκων, οι οποίες συνελήφθησαν για την επίθεση. Παράλληλα συνελήφθησαν και τρεις γονείς.

Όλοι αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του Εισαγγελέα.

 

Φωτογραφία από Anemone123 από το Pixabay

 

 

Δείτε επίσης

Τρεις μαθήτριες χτύπησαν 14χρονη … την βιντεοσκοπούσαν κιόλας!

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ