Παράταση ως τις 8 Νοεμβρίου για ενστάσεις στην Πρώτη Πράξη Εφαρμογής Γαζίου

Παράταση ως τις 8 Νοεμβρίου για ενστάσεις στην Πρώτη Πράξη Εφαρμογής Γαζίου

O Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας κάλεσε τους πολίτες να ενημερωθούν για την Πρώτη Ανάρτηση και να υποβάλλουν τις τυχόν ενστάσεις ώστε να προχωρήσει η όλη διαδικασία

Την παράταση της προθεσμίας για την υποβολή ενστάσεων για την Πρώτη Ανάρτηση της Πράξης Εφαρμογής της Πολεοδομικής Ενότητας Γαζίου έως τις 8 Νοεμβρίου, αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου

Κατά τη συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, κάλεσε τους πολίτες να ενημερωθούν για την Πρώτη Ανάρτηση και να υποβάλλουν τις τυχόν ενστάσεις ώστε να προχωρήσει η όλη διαδικασία και να εφαρμοστεί στο Γάζι σύντομα ένα σύγχρονο Σχέδιο Πόλης. 

Μενέλαος Μποκέας

Ήδη στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Μαλεβιζίου έχουν αναρτηθεί τα διαγράμματα και οι πίνακες της Πράξης Εφαρμογής για την Πολεοδομική Ενότητα Γαζίου. Όσοι δε συμφωνούν με τους πίνακες, όπως έχουν αναρτηθεί, θα πρέπει να υποβάλλουν τεκμηριωμένη ένσταση με όλα τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία που στοιχειοθετούν τις αντιρρήσεις τους. Η προθεσμία για την υποβολή των ενστάσεων λήγει πλέον οριστικά  τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου.

Μενέλαος Μποκέας

Επίσης θα πρέπει οι ιδιοκτήτες ακινήτων που ακόμα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ δήλωση ιδιοκτησίας να το πράξουν εντός της συγκεκριμένης προθεσμίας. Υπενθυμίζεται πως σε περίπτωση που δεν κατατεθεί δήλωση ιδιοκτησίας οι ιδιοκτήτες των ακινήτων δεν θα μπορούν να τα μεταβιβάσουν, ούτε θα μπορούν να εκδώσουν οικοδομική άδεια, ενώ στον Πίνακα της Πράξης Εφαρμογής κάθε ακίνητο για το οποίο δεν έχουν κατατεθεί τίτλοι ιδιοκτησίας θα φαίνεται ως αγνώστου ιδιοκτήτη.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ