Παρουσιάζεται στο Ηράκλειο το νέο βιβλίο του Κώστα Κρομμύδα

Newsroom
Newsroom

Με τη συνδιοργάνωση του «Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου»

Οι Εκδόσεις Διόπτρα, ο «Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου» και το Βιβλιοπωλείο Αβραάμ, συνδιοργανώνουν την παρουσίαση του νέου συναρπαστικού μυθιστορήματος του Κώστα Κρομμύδα «Και ως την άλλη μου ζωή θα σε λατρεύω».

Η παρουσίαση, η πρώτη στην Κρήτη στο πλαίσιο της περιοδείας του βραβευμένου συγγραφέα, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30 Μαΐου και ώρα 20.00, στο ξενοδοχείο Lato Boutique Hotel. Την εκδήλωση θα προλογίσει η πρόεδρος του «Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Νομού Ηρακλείου» Μαίρη Παχιαδάκη, η οποία θα αναφερθεί στη δράση του Φορέα αλλά και στα ζητήματα γυναικείας κακοποίησης, θέμα με το οποίο καταπιάνεται το βιβλίο. Θα ακολουθήσει ομιλία του συγγραφέα Κώστα Κρομμύδα ενώ οι αναγνώστες που θα παρευρεθούν θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν προβληματισμούς και ιδέες για τα θέματα που θίγονται.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Αποτελεί το   πορτρέτο   μιας   μαγευτικής,   μελωδικής εποχής   και   μιας   αλησμόνητης   ιστορίας αγάπης. Μιας αγάπης ελεύθερης, που σε φωτίζει και σε κάνει να τραγουδάς όπου κι αν βρεθείς…   Ένας ύμνος για την ανθρώπινη θέληση και τη δύναμη που μπορεί να αντλήσει κανείς από τις ίδιες του τις στάχτες. Μια συγκινητική ιστορία, που λειτουργεί σαν μεγεθυντικός φακός για τις προσπάθειες των ανθρώπων και κυρίως των γυναικών που επαναστατούν με τρόπο αθόρυβο.   Αλίμονο αν βρεθείς στο διάβα τους...

 

kromm

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο


 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ